Haberler

Siemens hangi ülkenin? Siemens hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Siemens markası nereye ait?

Güncelleme:

Siemens, ürünleriyle tanınan ve uzun yıllardır bilinmekte olan bir markadır. Bu kapsamda zaman zaman Siemens hangi ülkenin? Sorusu araştırılıyor. Peki, Siemens hangi ülkenin? Siemens hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Siemens markası nereye ait?

Siemens hangi ülkenin? Sorusu, gündeme gelen olayların ardından merak ediliyor ve araştırılıyor. Siemens, dünya genelinde endüstriyel çözümler, enerji yönetimi, sağlık hizmetleri ve altyapı projeleri gibi birçok alanda lider konumda bulunmaktadır. Peki, Siemens hangi ülkenin? Siemens hangi ülkede kuruldu, sahibi kim? Siemens markası nereye ait?

SIEMENS HANGİ ÜLKENİN?

Siemens, Alman mühendis Werner von Siemens ve Johann Georg Halske tarafından 1847 yılında Berlin'de kuruldu. Kuruluşundan bu yana, şirket teknoloji, yenilik ve kalite konularında önemli adımlar atmıştır. Tarihi oldukça köklü olan bu şirket, elektrik, enerji, sağlık, endüstriyel otomasyon ve diğer birçok sektörde faaliyet göstermektedir. Siemens, dünya genelinde endüstriyel çözümler, enerji yönetimi, sağlık hizmetleri ve altyapı projeleri gibi birçok alanda lider konumda bulunmaktadır. Şirketin yönetimi Almanya'nın Berlin ve Münih kentlerindedir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Siemens Enerji Gündem Teknoloji Finans Dünya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title