Haberler

Bugün maç var mı, kimin maçı var? Bugün hangi maçlar var, hangi kanalda? 15 Eylül Cuma 2023 maçlar

Güncelleme:

Bugün maç var mı? sorusu futbolseverler tarafından araştırılmakta. Sporseverler 15 Eylül tarihinde hangi maçlar olduğunu merak ediyor. Sporseverler farklı liglerde oynanacak olan maçların hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bugün kimin maçı var 15 Eylül Cuma 2023?

Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün maç var mı? Bugün hangi maçlar var? sorusu futbolseverler tarafından merak edilmekte. Günün maçlarını merak eden birçok kullanıcı ise Bugün maç var mı? Ve Bugün hangi maçlar var? Sorularını araştırıyor. Trendyol Süper Lig, La Liga, Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa ligi karşılaşmaları ise en çok merak edilen karşılaşmalar arasında yer alıyor. Peki, Bugün hangi maçlar var? Bugün kimin maçı var 15 Eylül 2023 Cuma? Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün maç var mı?

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR?

Bugün oynanacak olan herhangi bir Trendyol Süper Lig maçı ve Ziraat Türkiye Kupası maçı bulunmamaktadır.

İspanya La Liga - Rayo Vallecano – Alaves – 22:00

Fransa Ligue 1 - PSG – Nice - 22:00

ADANA'YA GİTMEYE HAZIRLANAN FENERBAHÇELİ FUTBOLCU SON ANDA ROTA DEĞİŞTİRDİ! SİVASSPOR FORMASI GİYECEK

Transferin son saatlerine girilirken takımlar birbirleriyle yarışıyor. Son olarak Fenerbahçe'den Adana Demirspor'a transfer olması beklenen Burak Kapacak için Sivasspor araya girdi. Yiğidolar'ın kısa süre içinde Kapacak'ın transferini sonlandırması bekleniyor. Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Burak Kapacak, transfer görüşmelerini tamamlamak için sabah saatlerinde Sivas'a gitti.

Burak Kapacak geçen sezon Fatih Karagümrük formasını 16 maçta giydi. 23 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Eylül Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title