Haberler

AEK Athens - Unicaja Malaga basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? AEK Athens - Unicaja Malaga maçının yayını var mı, nerede oynanıyor?

Güncelleme:

Bugün THY Euroleague ve FIBA Şampiyonlar Ligi basketbol maçları oynanacak. Bugünkü maçlardan birisi de AEK Athens - Unicaja Malaga maçı oldu. Peki, AEK Athens - Unicaja Malaga maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? AEK Athens - Unicaja Malaga maçı şifresiz mi, ücretsiz izleme linki var mı? AEK Athens - Unicaja Malaga maçı canlı olarak nereden izlenir? İşte detaylar...

21 Mart 2023 bugün THY Euroleague ve FIBA Şampiyonlar Ligi olmak üzere birçok basketbol maçı oynanacak. Peki, AEK Athens - Unicaja Malaga basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? AEK Athens - Unicaja Malaga maçının yayını var mı, nerede oynanıyor? İşte ayrıntılar...

AEK ATHENS - UNİCAJA MALAGA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

AEK Athens - Unicaja Malaga FIBA Şampiyonlar Ligi basketbol maçı 21 Mart 2023 Salı yani bu akşam saat 20:30 'da başlayacak.

AEK ATHENS - UNİCAJA MALAGA MAÇI HANGİ KANALDA?

AEK Athens - Unicaja Malaga maçını Bilyoner TV üzerinden izleyebilirsiniz.

AEK ATHENS - UNİCAJA MALAGA MAÇI NEREDE OYNANIYOR?

Maç, Athens'da, Ano Liosia Olympic Hall Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Basketbol Malaga Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title