Haberler

Slovakyalı şirket, üç dakika içerisinde otomobilden uçağa dönüşen araç geliştirdi

Güncelleme:

Slovakyalı bir şirket, uçan araba geliştirdi. Üç dakika içinde uçağa dönüşen aracın, 200 kilo taşıma kapasitesi bulunuyor. Uçan arabanın önümüzdeki yıl satışa sunulması planlanıyor.

Slovakya merkezli KleinVision firması tarafından geliştirilen AirCar, üç dakika içerisinde otomobilden uçağa dönüşüyor.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL SATIŞA SUNULACAK

Önümüzdeki yıl satışa hazır olması beklenen araç, Slovakya'daki Pestany Havalanı'nda 1500 feet uçuşu ile test edildi.

200 KİLO TAŞIYABİLİYOR

AirCar, iki kalkış ve inişi güvenli bir şekilde gerçekleştirdi. 2 koltuklu araç, 1100 kilogram ağırlığında ve 200 kilo taşıma kapasitesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Slovakya Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (78)

mert:

Türkiyeye gelirse havA sahası KULLANIM vergisi alır devlet aman gelmesin

12
8
yanıtYanıtla
Batlamiyus:

Zeki müren de bizi görecek mi?

10
10
yanıtYanıtla
HALDUN:

biz daha yerdekini zor buluruz dolar yükselmeye devam ederse. .

14
5
yanıtYanıtla
Öğretmen mühendis:

İnşaatlar hiç bitmiyor. Yollların durumu berbat. İnşaat kamyonlar yolları 40 cm kadar çökertiyor. Evlerin içi toz duman. Uçan arabayı bırak arabalar beşik gibi sallanarak gidiyor yolda. Son model araba olsa, uçan araba olsa nolacak. Doğru düzgün yol yok. Logar kapaklarının üstü çukur olurmu ya! 20 cm çukur. Arabalar hurdaya dönüyor.

13
4
yanıtYanıtla
Tan:

O yolları bilerek öyle yapıyorlar takımlar bozulsun amasörler patlasın ki tamirciye götürelim onlar da parca aldırsın vergisini alalım ?? ön takım komple patates olmuş benim o kadar çok çukur var ki yolun ortasında koskocaman 3 tane çukur var sağ tarafa araba park edilmiş çukurdan kaçamıyorsun öyle bir çukur ki sanki bilerek koyulmuş oraya hiç kaçış yeri yok

yanıt0
yanıt2
İsmail kök:

Oturduğunuz yer de belediye chp nin herhalde onlar çalılmaz

yanıt2
yanıt3
Költigin:

avrupa yolları çokmu güzel zannediyorsunuz,tarif ettiğiniz yolların aynısı almanya yollarını andırıyor,TIR yoldan savruluyor otobanda yavaş gitmeşsen

yanıt2
yanıt0
ÖĞRETMEN MÜHENDİS:

İSMAİL KÖK''ye cevap: Oturduğum yerde belediye CHP değil. Partinin bir önemi yok benim için icraate bakarım.

yanıt1
yanıt1
Yahya:

Bizim ülkede 18 senedir uçan halı yapmak için uğraşıyor ;))))

11
5
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Bizim tıkdan bir ses yok pardon toggdan

10
6
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title