Haberler

Sergen Yalçın, kendisini eleştiren Tümer Metin'e ateş püskürdü: Kapasitesi yetmez

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, eski takım arkadaşı Tümer Metin'e "Efsane kontenjanından Beşiktaş'a hoca oldu. Artık Beşiktaş'ta liyakat bitmiş" sözlerine tepki gösterdi ve "Tümer buna karar verebilecek kapasitede mi? Hiç teknik direktörlük yapmış mı, bir takımı çalıştırmış mı? Çalıştırmamış" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, konuk olduğu "Az Önce Konuştum" programında eski takım arkadaşı Tümer Metin'in kendisiyle hakkında "Efsane kontenjanından Beşiktaş'a hoca oldu. Artık Beşiktaş'ta liyakat bitmiş" sözlerine adeta ateş püskürdü.

Yalçın, "Beşiktaş'ta tek efsane ben değilim. Benim bir sürü takım arkadaşım var. Onlar da hoca olabilirdi buraya. Öyle bir şey varsa herkes buraya hoca olabilir. Tümer Metin'in sözlerini bana akşam söylediler. Ben önce inanmadım. 'Tümer böyle laflar kullanmaz' dedim. Takım arkadaşım ve sürekli konuştuğum biri. 'Tümer bu cümleleri kullanacak kadar düşürmez işi' dedim. Bu işte kimin yeterli olup olmadığına kim karar veriyor? Tümer buna karar verebilecek kapasitede mi? Hiç teknik direktörlük yapmış mı, bir takımı çalıştırmış mı? Çalıştırmamış o yüzden bu konular hassas konular" dedi.

"TÜMER'E HİÇ YAKIŞTIRAMADIM"

Tümer Metin'in kendisini itibarsızlaştırmaya çalıştırdığını belirten tecrübeli teknik adam, "Bu eleştiri değil, itibarsızlaştırma. Böyle eleştiri olmaz. Bunlara gerek yok. Biz birlikte şampiyonluklar kazandık. Kupalar kazandık Tümer'le. Sen beni eleştirebilirsin, hamleleri yanlış yaptı diyebilirsin. Ama 'Efsane olduğu için geldi' diyemezsin. O zaman da ben sana 'Benim çalıştırdığım kulüplere dön de bir bak, takımları nerede almışım, nerede bırakmışım' derim. Buralara gelmek için çok çalıştım. O yüzden bu açıklamaları Tümer'e hiç yakıştıramadım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Tümer Metin Haberler

500

Yorumlar (39)

Savaş:

Esas seni yorumcu çıkarmakla bence TRT de liyakat kalmamış

17
2
yanıtYanıtla
fb:

bir fenerbahçeli olarak sergen yalçın hoca haklı sonuna kadar tümer metin havalara girmiş sanki futbolu bir tek tümer metin biliyor edasında çok bilmiş yorumlar yapıyor sergen yalçın hoca sonuna kadar haklı tümer metin çok havalara girmiş bu aralar

15
2
yanıtYanıtla
DELİ YÜREK:

Gerçekten de TRT SPOR da mantıklı yorum yapan konuştuğu zaman dinlemeye değer kim var? 400 bin liralık Ersin Düzeni gördükçe zaten irite oluyorum

16
1
yanıtYanıtla
Turk:

Sergen hakli. Genç yaşında başarılı bir hoca oldu çalıştırdığı takımlarda. Futbolculuk kalitesine ve yeteneğine zaten hiç kimse yaklasamaz. Evet futbolculuk döneminde saha dışı disiplinsiz yaşamı vardı doğru ama sahada kalitesini klasini konustururdu. Teknik direktörlük döneminde ise gayet disiplinli ve iyi bir hoca. Besiktas a hoca olmayı hak ederek geldi buna kimse laf edemez. Biraz zaman verilmeli tabi ki. Takım yenilendi değişiklik çok zaten futboldan soguduk genel olarak. Zor bir dönemde geldi şansına. Ama başarılı olacaktır

13
3
yanıtYanıtla
sel yaz:

Bu tumer metın Turkıye Almanya macında cengız underın topa vurusuna bu kamcı vurusudur diyerek futbolda suta yenı bır deyım getırdı ya , işte adamı televızyonda ne zaman gorsem aklıma kamcı gelıyor, gülüyorum , nasıl bır fantazi bu , tovbe yarabbim bu adamlar futbolu yorumluyor ve bizlerde seyrediyoruz.

14
1
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Kim ne derse desin sergen haklı ve mükemmel yorumlamis

9
5
yanıtYanıtla
RUHSUZADAM:

sergen yalcın efsanedir tümer midir nedir onu askerlik yapmamak icin yunanistana transfer olduğunu hatırlatmak isterim kendisine tv ye cıkıp bos konusmak kolay ki suc onda degil seni o ekrana koyanda

14
0
yanıtYanıtla
saycalı:

bjk bu gidişle küme düşer. hocasız takım anca bu kadar olur. sergen ide hoca ettiniz başımıza.

3
10
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Sergen sonuna kadar haklı , eleştirebilirsin ama rencide edemezsin oturdukları yerden atıp tutmak kolay hadi Tümer hiç takım çalıştırmamış, bazıları var çalıştırdıkları takımı dibe kadar indirip kovuluyorlar, sonra yorumcu oldukları zaman bir atıp tutmaları var madem bu kadar biliyordun neden kovuldun?

11
1
yanıtYanıtla
fethi bayram:

bence sergen hoca tümer e cevap vermekle adam yerine koydu sergen hoca 10 tane tümer yapar

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title