Haberler

Sergen Yalçın'ın istifası kapıda! Yerine düşünülen iki hoca da kulübü yakından tanıyor

Güncelleme:

Son 6 resmi maçından mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılması gündemde. Başkan Ahmet Nur Çebi ile deneyimli hoca arasında bugün gerçekleştirilecek görüşmede ayrılık kararı çıkması durumunda yönetim kurulunun masaya oturacağı hoca adayları netleşti.

İLK ADAY ŞENOL GÜNEŞ

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ta yeni teknik direktör adayları arasında öne çıkan ilk isim Şenol Güneş. 2015-2019 arasında 4 sezon siyah beyazlı takımda görev yapan Güneş, daha sonra A Milli Takımın başına geçti. 2.5 yıl süren A Milli Takım teknik direktörlüğünden 2,5 ay önce ayrılan Güneş, yeni bir göreve başlamadı. Sergen Yalçın ile ayrılığın yaşanması halinde ilk olarak Şenol Güneş ile görüşülecek.

BILIC'IN SÖZLEŞMESİ 15 ARALIK'TA SONA ERİYOR

Yönetim kurulunun diğer adayı ise Slaven Bilic. Hırvat teknik adam 2012-2015 yılları arasında 3 sezon Beşiktaş'ta görev yaptı. Çin'in Beijing Guoan ekibini çalıştıran Bilic'in sözleşmesi 15 Aralık'ta sona eriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Şenol Güneş Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (5)

cenker :

Şenol Güneş gelecegine Sergen Yalçın'ın kalması daha isabetli karar olur

53
8
yanıtYanıtla
Joker Fox:

Bence gitmeli artık bu saaten sonra düzelmez

19
20
yanıtYanıtla
Burak Ergül:

Yerine Guti yada Edin Terzic düşünülüyor ne Şenol Güneşi ne Bilici . Yarın guti yada terzicden biri gelincede haber : beşiktaşta sürpriz hoca seçimi :D

13
1
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Çok bile durdu Giresunspordan bide kendi evinde 4 gol yiyorsa hiç durma hemen istifa et .

4
9
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Şenol hocamı? Kenan karaman banko oynar artik

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title