Haberler

Sergen Yalçın, Aboubakar'ın oyundan çıkarken gösterdiği tepkiye ilişkin açıklamada bulundu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı Yeni Malatyaspor maçına Aboubakar'ın oyundan çıkarken gösterdiği tepki damga vurdu. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın'a Kamerunlu golcünün tepkisi soruldu. Yalçın, soruyu kendine has üslubuyla yanıtlarken, oyuncuların keyfi isteklerine göre hamle yapamayacağını belirtti.

Sergen Yalçın, 1-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Çok zor bir maç oldu. Malatyaspor da iyi mücadele etti. 1-0 ve 3 puan bizim için yeterli. Çok sık aralıklı maçlar oynuyoruz ve yoruluyoruz.Bu yüzden kazanmak önemli. Daha iyi konsantre olsaydık, farkı açabilirdik, yine de bu yeterli" dedi.

"TAKIMI DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM"

Aboubakar'ın oyundan çıkarken gösterdiği tepkiyle ilgili sorulan soruyu cevaplayan başarılı teknik adam, "Bazen oyuncular bireysel düşündükleri için bu tür tepkileri gösterebiliyorlar. Ben bu şekilde düşünemem. Keyfi isteklerine göre hamle yapamayız teknik direktörler olarak. O an gidişata göre ne gerekiyorsa onu yaparım. Başlayan 11 ve bitiren 11 aynı olmak zorunda değil. İlk yarıda Necip'le başladık ama beğenmediğim şeyler oldu ve çıkardım. O yüzden oyuncular bireysel düşünüyor ama ben de takımı düşünmek zorundayım" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın Malatyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

A.B:

Hocam Anadolu takımları çok sert oynayacağını varsayarak 3 adet defansif ortasaha oyuncusu ile çıkıyorsun maçlara, ama rakip takımlar defans yaptığından dolayı maçların ilk yarıları boşa gidiyor, 0-0 skorunda oyun kitleniyor, gol erken gelirse normal düzende çok zevkli maç oluyor, Beşiktaş şahlanıyor

20
1
yanıtYanıtla
SERGEN:

Bunu dikkate alacağım.

yanıt5
yanıt0
Aykut:

Benim oyun anlayışımdır bu. Çalmayınız.

yanıt0
yanıt0
ERGEN:

WHY NOT

yanıt0
yanıt0
Tosunpaşa:

sergenler erollar her şeye itaraz edeceğinize önce takımınızda otariteyi sağlayın lavuklar

3
14
yanıtYanıtla
Adalet:

Beşiktaş finale, şampiyonluğa en yakın takın.

10
3
yanıtYanıtla
merak:

neden gs değil de bjk en yakın

yanıt0
yanıt4
ORKUN:

Yeni Malatyaspor Gevrek Gevrek küme düşecek.

11
1
yanıtYanıtla
kartal:

adamsın hep destek tam destek taraftar yanında hocam

7
1
yanıtYanıtla
SERGEN:

Teşekkür ederim.

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title