Haberler

Sergen Yalçın, 4 saat süren toplantı sonunda 45 milyon TL ücrete ikna edildi

Güncelleme:

Başkan Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan Emre Kocadağ'ın evinde bir araya geldiği Sergen Yalçın'ı 4 saat süren görüşme sonucunda ikna etti. Yalçın, 1 sezon için 25 milyon TL garanti ücret alacak. Şampiyon olunması halinde 5 milyon TL, Şampiyonlar Ligi'nde de minimum 5 puan toplanılması halinde 15 milyon TL bonus verilecek.

Beşiktaş taraftarının haftalardır beklediği müjdeli haber salı günü geldi ve geçen sezon takıma çifte şampiyonluk yaşatan teknik direktör Sergen Yalçın'la anlaşma sağlandı.

TARAFTAR BASKISI MECBUR BIRAKTI

Yüzlerce taraftar kulübü telefon ve mesaj yağmuruna tutarak Yalçın'ın mutlaka ikna edilmesini istedi. Sergen Yalçın'ın evinin önünde taraftarlar büyük kalabalık oluşturdu. Sonrasında yönetim ile Yalçın arasındaki olumsuz hava, Emre Kocadağ'ın aynı sitede oturduğu Yalçın'ı telefonla arayıp evine davet etmesiyle yumuşadı. Eski yönetici Erdal Acar da Yalçın'ı telefonla arayarak, "Bütün taraftarlar senin kalmanı istiyor, lütfen kararını gözden geçir" ricasında bulundu.

TÜM HEDEFLERE ULAŞILMASI GEREKİYOR

Hürriyet'in haberine göre; Yalçın, 1 yıllık sözleşme karşılığında 25 milyon TL garanti ücret ve Süper Lig şampiyonu olunması halinde 5 milyon TL prim alacak. Yalçın'ın mukavelesine ayrıca Şampiyonlar Ligi için başarı primi konuldu. Devler Ligi'nde Minimum 5 puan toplanılması halinde 15 milyon TL verilecek. Tüm hedeflere ulaşılması halinde 1 yıl için alacağı toplam ücret 45 milyon TL'yi bulacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (11)

Ahmet Büyükkaya:

Bir bilim insanı ,uzman mühendis, hekim vs . 50 bin maaş aldımı toplum olarak itiraz. Ama bunlar milyonlar alsın diye destek gösterileri memlekete dünyaya ne faydaları var

47
2
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

adamın bir yılda kazandığı parayı biz durmadan 40 yıl çalışsak yine de kazanamayız. zengini daha da zenginleştiren, emekçi ve işçiyi sömürerek sırtından geçinen kapitalizm sistem kapitalistlerin üzerine yıkılsın.

44
1
yanıtYanıtla
Taner Yasar:

Sergen in anladığı dilden konuşmuşlar ve anlaşma sağlanmış :)

40
2
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Beşiktaşlı olarak Sergen kardeş sen boş sözleşmeye imza atarım diyordun kulübün durumunu biliyorsun 45 milyon TL nedir arkadaş sözleşmeye ne maddeler koydurmuşsun ayıp sana yakışmadı ama en ufak başarısızlıkta yerden yere vururuz o paranın hakkını vericeksin

33
8
yanıtYanıtla
Ahmet Büyükkaya:

Asgari ücretlilerin verdigi mücadelesi sonucu 25 milyon TL yıllık. Cefayı çeken vatandaş sefa süren bunlar. Tabi bütün takımlar için aynı şey.

28
2
yanıtYanıtla
Emre Yüksel:

Neden yanlış algı yapıyorsunuz sayın gazeteci arkadaşım.. Adam 25 alacak diğerlerini başarırsa alacak ki başarsın alsın kimse sormaz neden bu kadar para verdiniz diye..

18
7
yanıtYanıtla
cemalettin acar:

kimse kusura bakmasın,lafa gelince atıp tutan sergen yalçın,şampiyonluk yaşayınca değişti.bu nasıl bir paradır ya,demekki herşey paraya gelince değişiyormuş.kovulması halinde ödenecek tazminatta varsa oha diyebiliriz,

19
5
yanıtYanıtla
Yakup Vural:

Ya arkadaş adam çalışmış kazanmış, Adam avrupadaki denk teknik direktörlere göre de oldukça uygun bir fiyat yani. Anlamadığınız şu, biz az alıyoruz, o çok almıyor arkadaşlar! İşçiler birleşip ayaklanmadıkça bu böyle gider. Alt kesim bir birlik olsun önce bak sonra asgari ücretmiş yolsuzluk nasıl düzeliyor!

13
5
yanıtYanıtla
Yılmaz Yavuz:

bir ülkede asgari ücret üçbinliraysa bununla zar-zor geçinen milyonlarca insan varken külüp ve a mili takım hiç bir başarısı olmayan teknik direktör bu kadar servet verilmesi günahtır yazıktır

13
1
yanıtYanıtla
Ayt Sali:

BEDAVA MESAR BILE YOK...ARTIK BOYLE...MILLI TAKIM GIBI O PUAN ALMASINDA NE YABARSA YABSIN

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title