Haberler

Serena Williams'ın 2 yaşındaki kızı Olympia, profesyonel sporlarda tarihin en genç yöneticisi oldu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, eşi Alexis Ohanian ile Los Angeles'ta mücadele edecek bir kadın futbol takımına ortak olurken çift, 2 yaşındaki kızları Olympia'yı da yönetime dahil etti. Alexis Olympia Ohanian Jr. bu gelişmeyle birlikte profesyonel sporlarda tarihin en genç yöneticisi olarak tarihe geçti.

Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams ile sosyal paylaşım sitesi Reddit'in sahibi Alexis Ohanian'ın 2 yaşındaki kızları Olympia, dikkat çekici bir şekilde adını tarihe yazdırdı.

Williams ve Ohanian çifti, 2022'de Ulusal Kadın Futbol Ligi'nde mücadele edecek Los Angeles merkezli yeni bir takıma ortak oldu ve kızlarını da takımın yönetimine dahil etti. Alexis Olympia Ohanian Jr. böylelikle profesyonel sporlarda tarihin en genç yöneticisi olarak tarihe geçti.

"BU DEVRİMDE ÖN PLANDA OLMASINI İSTEDİM"

Olympia'nın babası Ohanian, kulübün yaptığı resmi açıklamada kızı için daha iyi bir gelecek kurmayı istediğini belirtti ve "2 yaşındaki kızımla birlikte saatlerce top peşinde koşan biri olarak onun bu devrimde ön planda yer almasını istedim. Kızım için daha iyi bir gelecek oluşturmak adına bunun bir parçası olmayı umuyorum. Kadın sporlarında daha fazla fırsat yaratmak benim ve eşim için de çok önemli" dedi.

KULÜPTE BİRÇOK ÜNLÜ İSMİN HİSSESİ VAR

Angel City adıyla sahaya çıkması beklenen kulübün ortakları arasında Hollywood yıldızları Natalie Portman, Jessica Chastain, America Ferrera, Uzo Aduba, Eva Longoria ve Jennifer Garner'ın yanı sıra komedyen Lilly Singh, YouTube içerik üreticisi Casey Neistat, Netflix Orijinal İçerikleri Başkan Yardımcısı Cindy Holland da yer alıyor.

Şirket, Portman ve Android oyun konsolu şirketi Ouya'nın kurucusu Julie Uhrman tarafından yönetiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serena Williams Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (2)

AİLE KURMUŞ:

DENGESİZ MANTIK , SERVİSLERİ HARİÇ DE KOTUYDU ZATEN TENİSTE KOTU BIR KARAR VERMİŞ BENCE

0
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Falan filan. Inter milan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title