Haberler

    Eski Fenerbahçeli Yöneticiden Akhisar Maçı Sonrası: Eserinizle Gurur Duyun

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyelerinden Selim Kosif, sarı lacivertliler'in Akhisarspor'a 3-0 yenildiği maç sonrası, "Fenerbahçe'nin 16 bin kongre üyesi. Fenerbahçe'yi yeniden yarattınız. Eserinizle gurur duyun." yazdı.

    Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 gibi net bir skorla kaybetti. Bu skor sonrasında sosyal medyadan Fenerbahçeli oyuncular ve yönetime ağır tepki geldi.

    Başkan Aziz Yıldırım'ın son yönetiminde görev yapan Selim Kosif de düşülen duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

    İşte Selim Kosif'in yaptığı paylaşım:

    Eski Fenerbahçeli Yöneticiden Akhisar Maçı Sonrası: Eserinizle Gurur Duyun

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sosyal Medya Selim Kosif Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (19)

    Lazzz 61:

    Demekki sikesiz olmuyormus kus beyinliler fb ve bjk bu ulkenin sikeci yüzsüzleri

    7
    10
    yanıtYanıtla
    Fırtına 61:

    Bu takım bu haldeyse bunun en birinci sebebi bir önceki yönetimdir. Yani Aziz Yıldırım ve Selim Kosifler gibi yüzünden takım bu halde. . . Takım eğer şu anda Cocu''yu gönderemiyorsa, Selim Kosif aynaya bir baksın!!!

    6
    8
    yanıtYanıtla
    Ramo:

    Ali koca kumpas var gibi topcular oynamiyor yada mafya oynattirmiyor

    5
    8
    yanıtYanıtla
    SAMSUNLU:

    DEMEK''Kİ DÜRÜST OLUNCA OLMUYOMUŞ

    8
    5
    yanıtYanıtla
    sddo:

    Asıl kendileri eserleri ile gurur duysun. 5 yıl üst üste sportif başarısızlık ve kukübü 600 milyon euro yani eski para ile 3 katrilyon borca batırıp önümüzdeki 5 yıl boyunca tüm gelirlerini de temlik ettirdiler.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Atsız:

    Senelerce şikeyle idare ettiği aziz başkan gidince Ali koç ta hakemleri tanıyamayınca böyle oldu(: fenevin gevcek havi bu niye şaşıvdınız

    2
    9
    yanıtYanıtla
    KÖFTECİ SELAHATTİN:

    KÜME DÜŞMÜŞ İKİ TAKIMA ( RİZE VE FENERBAHÇE''YE ) 2-0 DAN BERABERE KALDIĞIMIZ KANIMA DOKUNUYOR ARKADAŞ

    4
    3
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    Siz kendinizi nimetten saymayın sayın 6SARAYLI bu takımın ÖLÜSÜ SİZE YETER

    yanıt2
    yanıt2
    m:

    boş konusma taraftar kendı ıstedı bu adamın gelmesını sımdı de gıtsın dıye tezahurat yapıyorlar arka cıkın adam gıbı yanar döner olmayın paso adam zaten dedı benım oncelıgım borcu bıtırmek dıye borc bıterse zaten o klubu kımse durduramaz juventus sıkeden kume düştü mali ceza yedı sımdı nerde bayern munıhde borcu sıfırlayıp domıne edıo ligi bu seneye bakmayın oncekı yıllar var siz herseyın olsun bıtsın sampıyon olalım ılk 2de bıtırelerım galatasarayı yenelım ne mutlu bana sacmalıga bak akıl sıfı

    6
    1
    yanıtYanıtla
    ünal:

    başkanı taraftar seçmez angut, satın aldığı kongre üyeleri seçti, velev ki taraftar da istedi, ali koçun feneri küme düşürmesi mi gerekiyor comolliyle bağı ne comolliye kulluğu ne. ali koçun kime ne faydası olmuş da fenere olacak. içip içip angut angut konuşursunuz ancak böyle

    yanıt3
    yanıt0
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title