Haberler

Şansal Büyüka, Yusuf Namoğlu'nun Hüseyin Göçek'e Tepki Gösterdiğini İddia Etti

Güncelleme:

Şansal Büyüka, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'nun Galatasaray - Konyaspor maçında yaşanan penaltı pozisyonunu VAR'dan izlemeyen Hüseyin Göçek'e tepki gösterdiğini iddia etti.

Galatasaray - Konyaspor maçının son dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonu tartışılmaya hala devam ediliyor. Son olarak Şansal Büyüka, pozisyon hakkında MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile konuştuğunu söyledi.

beIN Sports Haber kanalında konuşan Şansal Büyüka, "Bugün MHK başkanı Yusuf Namoğlu ile konuştum. 'Haydi VAR'dan çağırmadılar kardeşim, madem bu kadar yüksek itiraz var, git de bir kendin bak' diyor." sözlerini kullandı.

DEMİRKOL: ''VAR BUNUN İÇİN VAR ZATEN''

Mehmet Demirkol ise "Adam gelmiş jilet gibi kaymış topu almış çıkmış. Şimdi bunu göremedin diyelim, VAR bunun için var zaten. Git konuş gerekiyorsa izle. İşlerini doğru yapmıyorlarsa yayınlasınlar, zarar gören de görsün." dedi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Yusuf Namoğlu Şansal Büyüka Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

kara kartal:

Gerçekten şu olan olaylara gülüyorum. Tartışmalı bir penaltıyı gesenin aleyhine veren hakem ülkemizde yerle bir edildi. Hiç tartışmasız olsa ne olur bunun gibisi herhangi bir takımın başına sezon boyunca onlarca gelebilir. Hatta bir maçta 2 defa üst üste aleyhine gelebilir. Burdan şu anlaşılıyor cinconun hep lehine verilmiş ilk defa aleyhine verilince ağladı. Sanki himmetspor çok güzel oynadıda hakem hakkını yedi. Senin kaç pozisyonun var konyanın kaç pozisyonu var bir bak. Konya tek kale oynadı

3
15
yanıtYanıtla
futbol:

kardeşim tamam galatasaray iyi oynamadı maçta. . ama hakeminde hatası var yani sonuçta bir sistem var buna gitmeden karar veriyorsun bir takım itrazında cok bulunuyorsa var sistemine müracaat edeceksin sonra işte böyle sonuça etki ediyor. hatalı karar verdinmi yazık oluyor o takıma bu sadece galartasarayın başına degil her külübün başına geliyor.

yanıt2
yanıt3
...:

Biz galasataray iyi mi oynadı dedik?Elbette ki bu sistem gelmeden önce hata yapılabilirdi ve yapıldı da kimse ağzını açmadı. . Bu VAR denilen sistem ne diye geldi bu tür hataları telafi etmek için bir şanstı hakemler için. . Bak bikaç örnek vereyim süper kupa maçında rogrigez e yapılan faul, Son 4 maçta aleyhine 3 penaltı çalınan ve yine son 4 maçta 2 penaltısı VAR sistemi yüzünden iptal edilen gs. . Dk 90 zorlu bir maçta 3 puana yakınsın olmayan penaltı veriliyor ve sisteme bakılmadan!!!!!

yanıt9
yanıt3
asadsadsa:

hep lehine mi verilmiş bize 4 haftada 3 penaltı verdiler nasıl bizim lehimize olmuş gerizekalı.

yanıt1
yanıt2
ANKARAGÜCÜ:

ŞU SAATEN SONRA SEKİŞTAŞIN KONUŞMAYA HAKKI YOK TÜM CÜMLE ALEM GÖRDÜ SİZ KONUŞMAYIN. SUSUN BUNDAN SONRA KONUŞMA SIRASI BİZDE. EFENDİYSENİZ EFENDİ GİBİ ANKARAGÜCÜNÜN HAKKI YENMİŞTİR DİYE BİZE DESTEK ÇIKARSINIZ OMDAN SONRA BU ORTAMLARDA KONUŞURSUNUZ.

yanıt0
yanıt1
SSK EMEKLİSİ:

kardeşim onlarda insan değil mi ? hata yapmaları doğal değil mi neden bunlar bu kadar abartılıyor?kendi lehine olunca neden bu kadar üstünde durulmuyor da aleyhde olunca insan LİNÇ EDİLİYOR. 6s lılara geçen yıl bu hakemlerle ligin en tepesinde olurken neden bu kadar ortalık tozu dumana katılmıyordu ? EL İNSAF :

1
13
yanıtYanıtla
adem:

hadi git de kendi takımının halini düşün tarafsız yorum yazılacaksa yaz 6saray gelip kadıköyde senin stadında şampiyonluk kutladı ezikbahçeli

yanıt8
yanıt0
GS Lİ:

arkadaşım sen yakından takip etmiyorsun herhalde. GS nin geçen sene verilmeyen 10 un üstünde penaltısı var gereksiz kartlar var sen neden bahsediyorsun. hata elbette olur ama bariz hata bile bile olmaz. bunu böyle bilesin. .

yanıt0
yanıt0
ADALET:

TFF GALATASRAYI HER HYERDEN KESTİ ŞEREFLİ GS KAÇ KİŞİ VAR İSE LİG TV ABONELİĞİNİ İPTAL EDER TFF YE KAYUM ATSINLAR DİYE O ZMAN GÖRÜRLER ÇÜNKÜ BU SENDE GS ŞAMPİYON OLSAYDI SÜPER LİGDE REKBET KALMICAKTI FENER KÜMEYEOYNUYOR BEŞİKTAŞ BOŞ Bİ GS BAŞAKŞEHİR KLADI

9
5
yanıtYanıtla
misafir:

resmen ta baştan gs ın puanını caldılar iş işden gecti bu sene başak sehri yapacaklar milli takıma vermeyin oyuncu ve lobinizi kullanın bu bizi yakan hahemleri avrupa maclarıda dahil olmak üzre verdirtmeyın maclara ve bu burada kalmasın eyyy yönetim

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title