Haberler

Samsunspor'da Hakeme Tepkiler Sürüyor

SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Boluspor maçının hakemine ateş püskürdü.

SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, Boluspor maçının hakemine ateş püskürdü. Zeren, hakem Abdulkadir Bitigen'in kararlarının Samsunspor'a büyük zararlar verdiğini söyledi.

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, hafta sonu kendi evinde karşılaştıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Boluspor maçının hakemi Abdulkadir Bitigen'in 2 kez Samsunspor'un penaltısını vermediğini ve kulübü çok büyük zarara uğrattığını belirterek ateş püskürdü. Zeren, "Maçın tekrarını futbolcularla birkaç kez izledik. Süper lig hakemi Abdulkadir Bitigen net 2 penaltıyı göremedi ve veremedi" dedi.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Yusuf Namoğlu'nun hakem Abdulkadir Bitigen hakkında gereğini yapmasını istediklerini belirten Zeren, "Ligde benzer haksızlıklara çok uğradık ama hakemlerin hep hata yaptığını düşündük ve böyle kabul ettik. Adana Demirspor maçında da Samaras'ın attığı net golü hakemler faul nedeniyle vermedi ve orada 2 puan kaybettik. Biz camia olarak hakemlere her zaman inanan ve güvenen bir kulübüz. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu bizim güvendiğimiz ve inandığımız bir insandır. Ama Boluspor maçında yaşananları sadece hakem hatasıyla bağdaştırmak mümkün değildir. Eğer bir haksızlık yapmışsak gereğini yapsın. Hiç kimsenin Samsunspor kulübü üzerinden hesap yapmaya kalkmasına müsaade etmeyeceğiz. Her zaman hata olabilir ama Boluspor maçında hata yok, bu çok net. Abdulkadir Bitigen kararlarıyla Samsunspor kulübüne çok büyük zarar verdi ve bu yarayı bilerek vermiştir. Bunu hata olarak kabul edemeyiz. Yusuf Namoğlu, bu hakem hakkında gereğini yapsın. Bizde bunun takipçisi olacağız. Ayrıca bundan sonra hakem Abdulkadir Bitigen'in ligde yönettiği maçların da takipçisi olacağız" diye konuştu.

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Merkez Hakem Kurulu Yusuf Namoğlu Samsunspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title