Haberler

Samsunspor'da Futbolcular, Adanaspor Maçı İçin İddialı

Samsunspor'da futbolcular Ahmet Burak Solakel ve Hasan Hatipoğlu, TFF 1. Lig'in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü sahalarında yapacakları Adanaspor maçıyla çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Samsunspor'da futbolcular Ahmet Burak Solakel ve Hasan Hatipoğlu, TFF 1. Lig'in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü sahalarında yapacakları Adanaspor maçıyla çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi.

Takım kaptanı Ahmet Burak Solakel, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ekip olarak iyi bir hava yakalamak istediklerini aktardı.

Milli takım arasını çok iyi geçirdiklerini dile getiren Ahmet Burak, "Artık çıkışa geçme zamanı geldi. Adanaspor maçının da bu çıkışın başlangıcı olacağına inanıyorum. Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık. Umarım sahada 90 dakika mücadele ederek 3 puanı alan taraf biz oluruz. Biz elimizden geleni yapacağız ama taraftarımız da bizi yalnız bırakmasın. Onların arkamızda olduğunu görmek bize ekstra güç katıyor." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı oyuncu Hasan Hatipoğlu ise Boluspor maçını şanssız şekilde kaybettiklerine işaret ederek, "Adanaspor karşısında galibiyet alabilmek için mücadele edeceğiz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmayı arzuluyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda zaten iç saha maçlarında mutlaka 3 puan almamız gerekli. Ben ve diğer oyuncu arkadaşlarım bunun bilincindeyiz. Takımda arkadaşlık üst seviyede. Birlik ve bütünlük içinde hareket edersek kazanan taraf her maçta biz oluruz." değerlendirmesinde bulundu.

Adanaspor maçı hazırlıkları

Samsunspor, Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun özel işleri nedeniyle yer almadığı idmanda futbolcular, yardımcı antrenör Çağdaş Mavioğlu yönetiminde koordinasyon ve 5'e 2 pas çalışmaları yaptı.

Sakatlıkları geçen Davy Claude Angan ve Jonathan Ayite'nin antrenmana katılması, teknik heyeti sevindirdi. Ahmet Cebe ve Kenan Karışık'ın tedavisi ise devam ediyor.

Kaynak: AA / Spor

Ahmet Burak Solakel Samsunspor Adanaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title