Haberler

Sampdoria, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Mohamed Elneny'ye talip oldu

Güncelleme:

Bonservisi Arsenal'de olan ve geçen sezon Beşiktaş'ta oynayan Mohamed Elneny'nin bu sezon kulübüne kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. İtalyan kulübü Sampdoria'nın ise Mısırlı futbolcuya talip olduğu aktarıldı.

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'nin önümüzdeki sezon kulübü Arsenal'de kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Eski takım arkadaşı ve şimdilerde menajeri olan Mikel Arteta'nın Liverpool ile oynanan kupa maçında sahaya sürdüğü Elneny konusunda henüz karar vermediği öğrenilirken durumunun kadrodaki diğer oyunculara bağlı olduğu ifade ediliyor.

Öte yandan İtalyan basını, Sampdoria'nın Elneny'e ilgi duyan şu anki tek kulüp olduğu haberini sayfalarına taşıdı.

DİĞER İSİMLERİN DURUMU ETKİLEYECEK

Arsenal'de orta sahada oynayan Lucas Torreira ve Matteo Guendouzi'nin gelecek sezon için güven verip vermemesi durumuna göre Elneny'nin Arsenal'de kalacağı belirtildi.

MADDİ PÜRÜZLER ÇIKMIŞTI

Beşiktaş'ta sezon boyunca istikrarlı bir performans gösteren Elneny, siyah beyazlıların Mısırlı oyuncuya yaptığı yeni sezon teklifinin maddi pürüzler sebebiyle kabul edilmedi basına yansımıştı.

BONSERVİSİ 5 MİLYON EURO CİVARINDA

28 yaşındaki orta saha oyuncusu Mohamed Elneny, 2016'dan bu yana bonservisi Arsenal'de bulunuyor. Sözleşmesi 2022'de bitecek olan Elneny'nin bonservis bedelinin 5 milyon euro civarında olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (5)

Nirvana:

Güven Yalçın 19 yaşında , 19 yaşndaki Burak Yılmazdan 5 misli daha iyiydi . Onu niye kaybediyoruz ? Anlamak istiyorum .

0
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Necip 20 yaşındayken , 20 yaşındaki bugünkü Liverpool kaptanı Hendersondan daha iyi oyuncuydu . Onu yükseltelim .

0
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Sevgili yalçın , Hatırla kıymetli hocamız Serpil Hamdinin sana nasıl güven kazandırdığını . Sen de Necibe kazandır bunu .

0
0
yanıtYanıtla
Nirvana:

Sevgili Sergen yalçın , Elneny yi geri getirt ya da Necip Uysaldan bir Elneny yarat . Necip güven kazandırılırsa çok daha iyi oynar . Ona sen güven kazandıramaz isen kim yapabilir ? Sen onun Paf takım hocasısın aynı zamanda .

0
0
yanıtYanıtla
galatasaray:

istiyordu başka takıma bırakmaz bu sene lig eskisi gibi tamamen galatasaray fenerbahçe arasında geçer başakşehir normalde yarışın içinde olurdu ama hakemler bir daha fırsat vermez başakşehire

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title