Haberler

Salihli Belediyespor evinde galibiyetle tanıştı

Güncelleme:

Salihli Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. Bölge 2. Grupta geride kalan 8 haftalık süreçte ilk iç saha galibiyetini Sivaslı Belediyespor'u 2-0 yenerek aldı.

Salihli Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. Bölge 2. Grupta geride kalan 8 haftalık süreçte ilk iç saha galibiyetini Sivaslı Belediyespor'u 2-0 yenerek aldı. Yeşil-beyazlı ekibi galibiyete taşıyan golleri Halil ve Ümit attı.

BAL 9.Bölge 2.Grupta Antrenörler Murat Kahraman, İsmail Üsttürk ve Fırat Yaren yönetiminde mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 8. Haftasında sahasında Uşak ekibi Sivaslı Belediyespor'u konuk etti. Ramiz Turan Stadı'nda oynanan, Oğuz Gözetenler, Sadık Kaan Karakaya ve Tolga Düyüncü hakem üçlüsünün yönettiği maç, Salihli Belediyespor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Salihli Belediyespor'u galibiyete taşıyan golleri 41.dakikada Halil Çöl ve 87.dakikada Ümit Yılmaz attı.

Sahasında konuk ettiği Çiğli Belediyespor, Bölmespor ve Aliağa Futbol AŞ.'ye yenilen Yeşil-Beyazlı ekip aldığı bu galibiyet ile iç saha galibiyet hasretine son vermiş oldu.

Salihli Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 8'e çıkarırken, Sivaslı Belediyespor ise 1 puanda kaldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Salihli Belediyespor Sivaslı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title