Haberler

Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen "Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı"nda 97 kilometrelik uzun parkuru erkeklerde Gökhan Uzuntaş, kadınlarda Esin Yılmaz kazandı, 65 kilometrelik kısa parkurda ise erkeklerde Furkan Abdullah Pamukçu, kadınlarda Pınar Arpınar Avşar birinci oldu.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen "Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı"nda 97 kilometrelik uzun parkuru erkeklerde Gökhan Uzuntaş, kadınlarda Esin Yılmaz kazandı, 65 kilometrelik kısa parkurda ise erkeklerde Furkan Abdullah Pamukçu, kadınlarda Pınar Arpınar Avşar birinci oldu.

Argeus Events tarafından Salcano sponsorluğunda ikinci kez düzenlenen "Salcano Gran Fondo Marmaris Bisiklet Yarışı" sabah saatlerinde Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın Atatürk Meydanı'nda verdiği startla başladı.

Yarışa Türkiye'nin yanı sıra İsviçre, İngiltere, Fransa, Kanada, Belçika, Rusya, Azerbaycan, Sri Lanka, İran ve ABD'den yaklaşık 500 bisikletçi katıldı. Sadece amatör sporcuların yer aldığı organizasyonda, bisikletçiler 97 kilometrelik uzun ve 65 kilometrelik kısa parkurda pedal çevirdi.

Başladığı noktada sona eren yarışın 97 kilometrelik uzun parkurunda erkeklerde Gökhan Uzuntaş birinci, Agit Salman ikinci ve Ali Gülcan üçüncü oldu. Aynı parkurda kadınlarda Esin Yılmaz birinciliği, Ayşe Akgündüz ikinciliği ve Sevgi Kirak ise üçüncülüğü elde etti.

65 kilometrelik kısa parkurda erkeklerde birinci Furkan Abdullah Pamukçu, ikinci Süleyman Çelikkaya ve üçüncü Mehmet Kanat oldu. Aynı parkurda kadınlarda Pınar Arpınar Avşar ilk sırada yer alırken, İdil Mengü ikinci, Nihal Özdemir Köse ise üçüncü olarak yarışı tamamladı.

Ödül töreni, yarışa İzmir'den bireysel olarak katılan sporculardan 37 yaşındaki İhsan Evren'in fenalaşarak hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi.

Kaynak: AA / Spor

Bisiklet Yarışı Marmaris Salcano Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title