Haberler

Şahin, Beşiktaş Yönetimini Kabul Etti

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Beşiktaş Kulübü Başkanlığına Yeniden Seçilen Yıldırım Demirören ve Yeni Yönetimini Kabul Etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Beşiktaş Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Yıldırım Demirören ve yeni yönetimini kabul etti.

Başbakanlık 2 nolu salonda yapılan kabulde Bakan Şahin, Beşiktaş'ın sadece futbolda değil, birçok spor branşında Türk sporuna hizmet ettiğini belirterek, ''Özellikle tekerlekli sandalye dalında ve atletizmde gösterdikleri başarıları yakından takip ediyorum. Yüz yılı aşkın spor kulüplerimizin içerisinde yer alan Beşiktaş'ın Türk sporuna daha çok hizmetler edeceğine yürekten inanıyorum'' dedi.

Futbol Federasyonun ve Türk Futbolunun içerisinde bulunduğu sıkıntılı döneme de değinen Bakan Şahin, ''Gelişen her yerde sorun olur. Sorun yoksa iş de yoktur zaten. 1992 yılından beri özerk olan futbol ailesinin sorununu kendi içerisinde çözmesinden yanayım. Sporun ve onun içerisinde yer alan futbolun, sivil alan olduğunu düşünüyorum ve bu sivil alanın sorunlarını kendi dinamikleriyle çözmesi gerektiğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Mehmet Ali Şahin, futbolda ikinci yarının centilmenlik anlayışıyla devam etmesini dilediğini vurgulayarak, ''Tabi bunun için önce kulüp başkanları ve yöneticileri kendi aralarında kavga etmeyecekler ki taraftarlarda kavga etmesin. Görevde kaldığımız süre içerisinde sporun dostluk, kardeşlik ve centilmenlikle yapılmasına çalışacağız '' ifadelerini kullandı.

''Spora siyaset ve ideoloji karışmamalı'' diyen Bakan Şahin, şöyle konuştu:

''Bunun için de biz futbol federasyonunda hiçbir şeye karışmadık. Şayet bu konuda ben bir şey yapacak olsaydım, şimdiye kadar yapardım. Bazı kulüp yöneticilerinin bana verdiği şikayet dilekçelerinin Başbakanlık Teftiş Kurulu tarafından incelenmesini istedim. Şimdi bu konuda yapılan araştırma raporu bana geldi. Ancak henüz raporu inceleme fırsatım olmadı. Zaten raporun sonucunu da ben şikayetçi arkadaşlara göndereceğim. Bu konuda da bir şey yapacak değilim. Özerk olan futbol federasyonunun sorunlarını kendi içerisinde çözmesini diliyorum.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title