Haberler

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Erol Bulut yorumu: Görünen köy kılavuz istemez

Güncelleme:

Süper Toto Süper Lig'de 26. haftada Fenerbahçe evinde Göztepe'ye 1-0 kaybederek şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Sarı-lacivertliler bu mağlubiyetle ligde 2. sırada kaldı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen maçtan sonra Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Erol Bulut'u eleştirdi.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin evinde Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından NTV ekranlarında değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe-Göztepe maçına dair değerlendirmeleri şöyle:

"ALABİLECEĞİ EN BÜYÜK YARAYI ALDI"

" Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında alabileceği en büyük yarayı aldı, evinde 3 puanı kaybetti. Öncelikle Göztepe'yi kutlarım. Son derece mücadele ettiler, 2'yi de bulabilir, maçı da kaybedebilirdi ama müthiş mücadele etti, iyi kontraya çıkmaya çalıştı. Fenerbahçe'nin de oyunu karambole çevirmesi ekmeğe yağ sürdü. Göztepe puan kaybetse, bu mücadelesine yazık olurdu. Halil'in önlenemez yükselişi devam ediyor."

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi

"HAKEMİN ETKİSİ YOK"

"Hakemin oyuna ve skora etkileyici bir durumu olmadı. Belki birkaç kartta hatası vardı, hakemle falan bir mevzu yok, onu söyleyebiliriz."

"OYUN ANLAMINDA GERİDE"

Ben skora göre yorumculuk yapan biri değilim, benim Fenerbahçe ile ilgili görüşüm hep aynıydı. Şimdi Trabzonspor da devrede. Oyun anlamında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a göre gerideydi. Fenerbahçe bu oyunla 51'er puan yaptıysa, önemli başarı diyordum. Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye bakıyorum böyle. Gustavo, İrfan ve Pelkas'ın dönüşü ile kötü oyun iyiye dönüşebilir diyordum.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi

"HEP ALDATICI SONUÇLAR"

"Hep aldatıcı sonuçlar oldu. Eli ayağı düzgün bir takım gelince de kazandı, haklı bir galibiyet elde etti, aldatıcı skorlar su yüzüne çıktı."

"ALTAY HEP KURTARMAZ"

"Başkan bir teknik direktör tercihi yapar, sorumlusu Emre Belözoğlu ile karar verirler. Ondan önce Comolli vs., en son ligimizi iyi bilen bir arkadaşımızı getirdi. CV'ye bakınca da duruşu falan iyi. Haftalar geçtikçe, oyun içinde disiplinsizliği getirdi, bir yerde patlayacaktı. Örneğin Hatay'da Altay'ı konuştuk, Karagümrük'te Altay'ı konuştuk, bugün de Altay yesin bir tane, hep kurtaracak değil ya."

"98 DAKİKA NASIL TUTARSIN?"

"Hem kadro eksik, hem senin teknik direktörün kazandığı Trabzon'da 5 forvetle devam ederken iyi oldu sandı. Hadi oyna şimdi bu Trabzon'a. Yorgun Fenerbahçe. Sosa, Ozan ve Mesut. Elimizi vicdanımıza koyalım. 1- Mesut'u 98 dakika boyunca nasıl tutarsın, Mesut hayranı olarak söylüyorum. Günümüz futbolunda bunu çıkarma şansı yok, 1 kişi eksiksiniz."

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi

"SOSA FRİKİKLERİ ATMALI"

"En az 3-4 tane, Sosa'ya uygun frikik geldi. Beşiktaş'ta çatala çatala attıkları aklımızda. Herkes koşuyor, Caner koşuyor, Valencia bir tane attı ya, hemen koşuyor. Mesut, Ronaldo'larla falan oynadı, zaten frikikçi değildi. Sosa masum masum çekiliyor. Bu otorite problemi, Sosa atacak diyeceksin. Ligimizin en iyi 3 frikikçiden biri Sosa. Sahada o kadar problem var ki birbirlerini itiyorlar ben vuracağım diye."

"DAR ALAN OYUNCUSU DEĞİL"

"Ozan ile Sosa sürekli koşuyor, öndeki 4 oyuncunun savunma ile ilgisi yok. Gökhan Gönül ancak bu kadar oynardı. Novak kayıp, Ozan ile Sosa'ya sürekli yük bindi. Mesut, Thiam, Osayi, Valencia, Cisse, Samatta... Hiç fark etmez. Osayi 1-0 gerideyken oynatacağın, dar alan oyuncusu değil. Süratli, hızlı, geniş alan oyuncusu."

"EROL HOCA İLE BAŞARI OLMAZ"

"Fenerbahçe oynadığı oyuna göre fazla puan aldı, bunu Erol hocaya yazdılar. Ben eleştirince de beni eleştirdiler. Ben Erol hoca başarılı olsun isterim ama görünen köy kılavuz istemez. Görülen şey öyle kritik yerde gelir ki Trabzon öncesi kredin kalmaz. Bazen iyi giderken, tırnak içinde, oyun değil puan geliyor sana."

"TEKNİK DİREKTÖR OYUNCU İLİŞKİSİ"

"Galatasaray 1-0 kazandı, berabere kaldığı 2 maçta 4-5 atabilirdi, dün 2. yarıda sadece savunma yaparak kazandı. Sen şimdi içeridesin, golü yeme. 1 kişiyle savunma yapamazsınız, maç 0-0. Bunun sebebi, teknik direktör oyuncu ilişkisinde, taktik disiplinde yatıyor. 4,5 forvetle oynayınca orta sahada direnç kalmaz zaten. Hatay maçının son 20'sine, Karagümrük'e bakalım, bir yerde patlayacaksın."

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi

"TEKNİK DİREKTÖR ÖNCEDEN SÖYLER"

"0-0 giden oyunda yediğin gol, Mesut'un oyun sonuna kadar kalması, Türkiye'nin en iyi 3 frikikçisinden biri olan Sosa'nın en tecrübeli olarak topun yanına bile gelememesi frikikte... Teknik direktör maçtan önce penaltıcı ve frikikçiyi söyler."

"MESUT'A KÖTÜLÜK YAPMAYIN"

"Mesut, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi transferlerinden biri, pırıl pırıl bir çocuk. Mesut'a da kötülük yapmayın. Bazen pazarlıklarla oynatırsın, ilk 45, son 45. Mesut'u skoru değiştireceğim diye oynatmak başka bir şey. Jardel başka, Mesut başka. Mesut'u tabii ki Ronaldo'nun oynadığı takımda, Arsenal'de de iyi frikikçiler vardır ama İspanya ve İngiltere'de toplam 5 golü yoktur. Yakın sağ çaprazdan olabilir. Frikik için ne olur Sosa'ya ver diye yalvardım."

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Göztepe'ye 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendirdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (15)

rambo:

Galatasaray mağlubiyeti sonrasında taraftarımız endişe etmesin bu maç şampiyonluğun habercisidir diyen fenerbahçe başkanı ali koç. bu mağlubiyetten sonra da kimse endişe etmesin bu mağlubiyet uefa şampiyonluğunun habercisidir diye bir açıklama bekliyoruz bakalım. trabzonda mağlubiyet alırsa da o da şampiyonlar ligi zaferinin habercisi olsun

13
1
yanıtYanıtla
ultra:

hakemler cimbomu tutuyo luyindama babakarın kronponuna kafa atıyo kırmızı görmeliydi onyekuru caza sahasında tekme yiyip yuvarlanıyo hakemi aldatmaya yönelik hareket kırmızı görmeliydi muslera 3 net gol kurtardı hakem tarafından 3 sarı kart görmeliydi ve f. terim taktik yaptı türübüne gönderilmeliydi hakemleri kınıyoruz gs kolluyolar:)

9
4
yanıtYanıtla
reis:

Rıdvan sende sıfırsın, gs ye Donku aldıracağını onu bunu önereceğine fb ye bir golcü önerseydin ya. . . sadece sallıyosun bomboş bir yorumcusun fb ye zerre faydan yok

5
5
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Gayet iyi gidiyorsun Erol aga devam et boyle

7
2
yanıtYanıtla
DAYI:

Sen FENERBAHÇE Taraftarının televizyondaki sesisin RIDVAN Abi.

4
5
yanıtYanıtla
İrfan Gökçeli:

kafamda deli sorular var. Bu Fenerbahçe , Galatasayı tutuyor gibime geliyor.

7
0
yanıtYanıtla
NAZIM:

Aynen katılıyorum erol hocayla bu iş yürümez zavallı mahlukatlar

4
3
yanıtYanıtla
SÜPER AKIL:

Rıdvan NTV den senede 1. 6 milyon dolar maaş alıyor! Yani aylık maaşı 1 MİLYON LİRA. . Düz yorum yapacak hali yok vurucak kırıcak! Göztepede armut toplamıyor! Futbolda her şey olur fenerin durumuna bakın ilk 3 de takım iyi durumda eee teknikl direltör neden asılıyor? bu adam aykutada aynısını yaptı. .

4
2
yanıtYanıtla
özfb li:

at sahibine göre kişner, bu hocayı(Erolu) gören hangi futbolcuda hırs olur, konuşmaktan aciz, ne dediğini kendide bilmiyor, telaffuzda edemiyor, eyyy ALİ Koç Aykutu kovarak hem kendi kuyunu kazdın hemde en az fb yi 3 yıl geriye getirdin. . aykut sahada psikolojik savaşta yapıyordu, ironik demeçler veriyordu, bu erol yoruma değmez, KOCAMAN bir SIFIR

6
0
yanıtYanıtla
aa:

fb yönetimi her yenilgiden sonra pembe tablo çiziyor. . . . . . . nereye kadar. . . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title