Haberler

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın penaltısıyla ilgili olay sözler: Futbolu öldürmek için her şeyi yapıyorlar

Güncelleme:

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ilk yarısını değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılıların penaltı pozisyonuyla ilgili, "Net penaltı, kurallara göre penaltı. Ben de VAR'a gider veririm ama futbolu öldürmek için her şeyi yapıyorlar" dedi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Çaykur Rizespor- Galatasaray maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Dilmen karşılaşmanın ilk yarısıyla ilgili, "Geçen haftaki maçın birebir aynısı. Galatasaray geliyor, rakip kaleci muhteşem oynuyor. Geçen haftanın fotokopisi. Golü buldu, tek ve önemli fark. Geleceğim diyen gol, geçen hafta da gelebilirdi. Çok iyi top oynarken rakip takım o kadar kötü ki demek yanlış. Galatasaray çok iyi oynadı. Rizespor çok korkak başladı. Tek şutları Skoda'nun kötü vuruşu. Rizespor'un gol yemesi lazımdı kaleye gitmesi için. Kendisi için hayırlı bir gol yedi. İkinci golü yemezse... İlk yarı Galatasaray'ın hakimiyetinde geçti. İkinci yarı daha dengeli olur" ifadelerini kullandı.

"KURALLARA GÖRE NET PENALTI"

Rıdvan Dilmen penaltı pozisyonuyla ilgili ise "Pandemiden dolayı seyirci yasağı var. Bu oyun kuralları kaldığı süre içerisinde, bu olaylar da biterse seyirci gitmez. Denizlispor ve Rizespor'un aleyhine verilen penaltılar birebir aynı. Net penaltı, kurallara göre penaltı. Ben de VAR'a gider veririm ama futbolu öldürmek için her şeyi yapıyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Rizespor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (10)

GS:

SEN ÖNCE YORUM YAPAMAYI ÖĞREN AYNI PENALTI DÜN TRABZON DENİZLİ MAÇINDA VERİLDİ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUN. . YAZIKLAR OLSUN SİZE ÇEKEMİYORSUNUZ TABİ GALATASARAYI

7
0
yanıtYanıtla
Hacı Abi:

''Net penaltı. Kural kitabına göre de penaltı. Ama bu penaltıyı kazanan Galatasaray ise ben vermem. '' Bu sözlerin meali bu. . . Aynı pozisyon Fenerbahçe - Rİze maçında penaltı çalındığında futbol ölmüyordu oysa.

5
1
yanıtYanıtla
CEVABCI:

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR DENİZLİ MAÇINDA AYNI POZİSYON PENALTI KONUŞSSANA RIDO. .

6
0
yanıtYanıtla
Murat:

Tabi mudahele Fenerbahçe takımımızdan Valencia''ya yapıldığı zaman futbolun ruhunu öldürmüyor, konu Galatasaray''ın lehine olunca futbolun ruhuna haykırı oluyor. Lütfen yaptığınız bu taraflı yorumlarla asıl futbolun ruhunu öldüren sizlersiniz, lütfen Türk futbolumuzdan ellerinizi çekin sizlerin yaptığı maksatlım yorumlurla hakemlerden başka kimseyi konuşamıyoruz ne yazık ki. Maksatlı ve taraflı yorumlu yapan yorumcu arkadaşlar rahat bırakın futbolumuzu!!!!!!!!!!

4
1
yanıtYanıtla
YORGUN:

KARAKTER YOKSULU SENİ. FENER ALIRKEN İYİ DEĞİL Mİ? ŞİKEBAHÇENİN ŞAKLABANI

4
1
yanıtYanıtla
ÇAYKURBAHÇESPOR:

17 saniye kuralı bize uygulanırken sesin çıkmaz en küçük durumda futbol elden gidiyeaah fenerin şampiyonluğu gidiyeahh

4
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

ne diyo bu?

4
1
yanıtYanıtla
ALPEREN:

FUTBOLU ÖLDÜRMEK İÇİN NE YAPTILAR ? PENALTI VAR HAKEM VEDI RIDVAN BEY ISTIYORKI FENERBAHCE KAZANSIN DIGER HERKES EYYAMCI AYIP YA NEGS KAZANINCA OLDURMEK ICIN HERSEY ADAMLAR CIKTI ASLAN GIBI 4 TANE ATTI ADAMALRIN KALEYE 1 SUTU YOK GELMIS BURDA SOYLE OLDU OLDURDULER SU BU NE DIYON RIDVAN AYIP GUNAH

4
0
yanıtYanıtla
yaşlanınca böyle oldu:

Rıdvan neyin peşinde sakın korona olmasın :))

2
0
yanıtYanıtla
GÖKHAN:

NE PENALTISI, KİMSE KİMSEYE DOKUNMAYAK, YANYANA GELMEK BİLE PENALTI OLDU ARTIK

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title