Haberler

RB Leipzig, Alexander Sörloth'un transferi için girişimlere başladı

Güncelleme:

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Alexander Sörloth bir çok kulübün transfer listesinde yer alıyor. Bu kez iddia Alman basınından geldi. Patrick Schick transferinde mutlu sona ulaşamayan Leipzig Sörloth'u gündemine aldı. Eğer Trabzon Sörloth'un bonservisini 6 milyona alırsa, Norveçli sadece 9 milyon euroya başka takıma transfer olabilecek.

Trabzonspor ile bu sezon fırtınalar estiren Alexander Sörloth'a Bundesliga'dan talip çıktı. Bild Gazetesi'nde yer alan haberde, RB Leipzig'in, takımdan göndermeyi planladığı Patrik Schick yerine Sörloth'un transferi için girişimlere başladığı kaydedildi.

Bordo-mavililer, Crystal Palace ile yaptığı anlaşma doğrultusunda 1 sezon daha kiralık sözleşmesinin bulunduğu Norveçli golcü için 6 milyon euroluk da satın alma opsiyonuna da sahip.

TRABZON ALIRSA, SERBEST KALMA BEDELİ 9 MİLYON EURO

Maçların yüzde 50'sinde oynaması durumunda devreye girecek bu seçenek sonrasında kontratta 9 milyon euroluk bir de çıkış maddesi olacak. Yani Norveçli golcü, Trabzonspor'un beklediği en az 25 milyon euroluk bonservis bedeli yerine sadece 9 milyon euro karşılığında serbest kalabilecek.

Geçtiğimiz sezon 49 maçta oynayan 24 yaşındaki golcü, 33 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bild Gazetesi Trabzonspor Bundesliga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

çiko:

Trabzon bonservis niyetine ancak sol ayakkabısını alır bu çocugun. . .

8
10
yanıtYanıtla
TS li:

Sen neyini alirsin CIKO

yanıt4
yanıt3
TS Lİye ithafen.:

Sen boşver adamın neyi aldığını/alacağını. Sol aykkabasını alamayız de geç. Gerçekler acutmasun canunuzi kot kafali uşak. .

yanıt4
yanıt1
cm:

vay enayiler var 9 a serbet kalıyo laz aklı işte

9
9
yanıtYanıtla
TS li:

TS nin 750. 000 verdigi NOVAK a FB 3, 500, 00 verince Enayilik olmuyormu. . . .

yanıt5
yanıt2
Akıllı arkadaş:

Sezon başı kiralık olarak alınan ve ne çıkcağı belli olmayan bir futbolcu için 9 milyon EURO hımm. . . evet gerçekten çok az (77, 5 milyon TL) laz aklı işte. . . . . .

4
5
yanıtYanıtla
deniz:

oksijen bedava . . . ulkeye bir bak her kosesinde laz akli var TRABZONLU akli var sen belliki aileni dahi yonetemiyorsun birde olmiyan beyincigiyle alay etmeye kalmis . . .

yanıt7
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title