Haberler

Galatasaray'dan kötüsü yok: 46 kornerde 0 isabet

Güncelleme:

Bu sezon Süper Lig'de sürpriz puan kayıpları yaşayan Galatasaray, duran top istatistiklerinde çakıldı. Aslan, 6 haftada tam 46 korner kullanıp rakip kaleye hiç gol atamadı. Ayrıca 34 başarısız korner kullanarak ligin en kötü takımı oldu. 103 başarısız orta ile de en kötü 3 takım arasında yer aldı.

Takvim'in istatistik analiz haberine göre; Galatasaray'ın duran toplardaki başarısızlığı puan kayıplarına da sirayet etti.

Rakamlar korkunç! Duran top istatistiklerinde ligin en kötüsü Galatasaray

EN KÖTÜSÜ

Sarı-Kırmızılılar, 6 haftada tam 46 korner kullanırken rakip ağları hiç sarsamadı. 34 başarısız kornerde bu alanda Galatasaray ligin en kötü takımı. Aslan, 103 başarısız orta ile de en kötü 3 takım arasında.

Rakamlar korkunç! Duran top istatistiklerinde ligin en kötüsü Galatasaray

KAFA VURUŞU DA YOK

Hava toplarındaki isabetsizlik de dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar, 13.7 hava topu kazanarak ligde 10. sırada yer aldı. Galatasaray bu sezon duran toptan 1 gol attı. O da Hatay maçının son dakikasında Luyindama'dan geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (1)

ferfer :

şike olayları bitince ne fatih terimin nede futbolcuların aslında hiçbişey olmadıkları herhangi bir başarılarının olmadığı ortaya çıktı adam 30-40 sene boyunca şikelerle balon gibi şişirilmiş zengin edilmiş

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title