Haberler

Radamel Falcao, önümüzdeki sezon David Beckham'ın sahibi olduğu takımda forma giyecek

Güncelleme:

Galatasaray'dan senelik 6 milyon euroya yakın bir maaş alan Kolombiyalı forvet Radamel Falcao'nun, önümüzdeki sezon David Beckham'ın sahibi olduğu ABD ekibi Inter Miami'de forma giyeceği iddia edildi. İspanyol basınının haberine göre; Falcao maaşını bırakıp, bonservissiz ayrılacak. Galatasaray böylece büyük bir maaş yükünden kurtulmuş olacak.

Sarı-Kırmızılılar'da Radamel Falcao dönemininin sonuna gelindi. Geçtiğimiz sezon Monaco'dan büyük umutlarla alınan dünyaca ünlü forvet, sakatlık problemleri nedeniyle beklenilen katkıyı verememiş ve satış listesine konulmuştu. Yüksek maliyeti sebebiyle Falcao'yu gönderemeyen Sarı-Kırmızılılar, yaz döneminde bu emeline kavuşacak. Fotomaç'taki haberde, İspanyol basınından Todofichajes'in bu iddiayı ortaya attığı belirtildi.

DAHA ÖNCE ANLAŞMAYA VARDI

Haberin detayında Falcao'nun Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami ile daha önceden anlaşmaya vardığı, ancak bu transferin gerçekleşmediği kaydedildi. Sarı-Kırmızılılar'dan bonuslar hariç senelik 6 milyon euroya yakın ücret alan 35 yaşındaki futbolcu, maaşını bırakması halinde bonservissiz olarak ayrılabilecek.

13 MAÇTA 8 GOL ATTI

Bu sezon Galatasaray'da 13 maça çıkan Falcao, 8 gol kaydederken 2 de asist yaptı. Sakatlıklara rağmen bulduğu az şansı iyi değerlendirdi ancak istikrarı nedeniyle güven vermiyor. Falcao, yaşını da hesaba katarak futbol hayatınının son döneminde iyi bir gelir elde etme düşüncesinde.

Radamel Falcao, önümüzdeki sezon David Beckham'ın sahibi olduğu takımda forma giyecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Fatih Terim Galatasaray Falcao Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

MEMET 33:

GİTMESİN BİZ KİMLE EĞLENİP GÜLECEĞİZ GERÇİ ALBAYRAKLA ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINI ASARLAR

3
4
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Bir türlü elden çıkaramadılar. O kadar karşılama, şov, maaş transfer haberi. . . Geldiğinden beri gidiyor, isteyen çok. . Ama alan yok henüz.

5
2
yanıtYanıtla
D:

tüh bee çöpleri hangi kovaya atacaz şimdi

2
3
yanıtYanıtla
13 mac 8 gol:

derbide besıktasa da 2 tane sallarsa onun işi tamam

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title