Haberler

Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes'ten ilginç talep!

Güncelleme:

Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, Galatasaraylı yöneticilerden yıldız oyuncuya Millionarios'tan teklif gelmesi halinde "sözleşme fesih" maddesi koyulmasını istedi.

Spor Toto Süper Lig'e iddialı bir kadro kurarak girmek isteyen Galatasaray, Falcao için tüm şartları zorluyor. Kolombiyalı golcünün menajeri Jorge Mendes'den de iki önemli talep geldi.

3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR

Yahoo Sport France'ın haberine göre; Galatasaray'la görüşmelere devam eden Radamel Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, sarı-kırmızılılar'dan 3 yıllık sözleşme ayrıca Kolombiya kulübü Millionarios'tan teklif gelmesi halinde de "sözleşme fesih" maddesi koyulmasını istedi.

MİLLİONARİOS'TA BIRAKMAK İSTİYOR

Kolombiyalı golcü futbolcu Falcao'nun futbolu ülkesinin Millionarios takımında bırakmak istediğini biliniyor ancak; Falcao en az 1 yıl daha Avrupa seviyesinde futbol oynamak istiyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jorge Mendes Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

marjinal bjk:

Galatasarayda mı Avrupa seviyesinde oynayacakmış ! Kim kandırmış Falcao''yu ? Göreceksiniz Şampiyonlar liginde Galatasaray gerçeklerle karşılaşıp orayı hak etmediğini bütün taraftarlarına bir kez daha gösterecek !

3
11
yanıtYanıtla
qwerty:

milnoristen teklif gelirse arkama bakmam giderim diyo galaasarayı takmam diyo yanı bu maddeden sora bile vazgecilebilir bu adamdan sırf bunu dedi diye alınmaz bu adam

8
2
yanıtYanıtla
falcaoymuş:

falcao kim lan kim oğlum falcao tuvalete giderken sıçma maddeside istermisin buda kendini iyice ronaldo messi sanmaya başladı heralde ikinci sınıf bi golcüsün oğlum senden katkat yüksek oyuncular geldi bize sen kimsin lan

5
4
yanıtYanıtla
hulk:

bir galatasaray taraftarı olarak bu oyuncunun gelmesini istemiyorum. hem maddi açıdan hemde oyun olarak bize fazla katkı sağlamaz. 33 yaşında ve daha önce ağır sakatlık geçirdi. alınacaksa genç ve kaliteli bir oyuncu gelsin.

7
0
yanıtYanıtla
Misafir:

başarısız ve verimsiz olduğunda tazminatsız gitme şartını kabul etsin diğerlerinide gs.

6
0
yanıtYanıtla
DEV:

PARAN YOK NERDEN ALIYON ZÜĞÜRT

0
6
yanıtYanıtla
GS:

MAL FENER GİBİ AĞLAMIYOZ AĞLAYIN KUŞ SÜRÜLERİ

yanıt4
yanıt1
Trabzonlu61:

Yeter be yillardur ligumuz emekli oyincularin meskenu oldu da

4
1
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Çakma trabzonlu aklında bulunsun. garadenuzlilerin şivesi böyledur ama bunu yazariken gullanmazlar DAAA ;)her şeye nane olmayı seven Gonyalı seni

yanıt2
yanıt0
RİZELİ:

UYY UŞAK HAKLİDUR DAA FALGAOO GELMEEE DAA

yanıt2
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title