Haberler

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının bitiş düdüğüyle protokol tribünü karıştı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından protokolde galibiyeti kutlayan siyah beyazlı yöneticilere, Fenerbahçeli yöneticilerin tepki göstermesiyle sinirler gerildi. Kısa süreli tartışma sonrası taraflar sakinleşti.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-3 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından protokol tribününde gerginlik yaşandı.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-3 mağlup ederken siyah-beyazlı futbolcular, teknik ekip ve yöneticiler karşılaşmanın ardından büyük coşku yaşadı.

MAÇ SONRASI SİNİRLER GERİLDİ

Maçın ardından futbolcular ve teknik ekip, deplasman tribününde bulunan karton taraftarların önünde eğilip ardından 3'lü çekerken, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri de tribünde galibiyeti kutladı. Ancak bu sırada Fenerbahçeli bazı isimlerin tepki göstermesi üzerine tribünde ufak çaplı bir gerginlik yaşandı. Araya girenler, gerginliğin büyümesine engel oldu.

Maçın bitiş düdüğü sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kurmaylarıyla Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin yolunu tuttu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

vogue:

İLKLERİ HER ZAMAN ALİ KOÇ YAŞATIR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9
1
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

ALPER PİRŞEN,METİN SİPAHİOĞLU GİBİ ADAMLARIN TASMASINI SIKI TAKMIŞLAR BELLİ Kİ. BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER.

8
0
yanıtYanıtla
fatih:

Ali Koç Başkan Fenerbahçe geçen sozon küme düşmemek için son anda kurtuldu bu sezonda ilkleri yaşatıyor bu adam tam bir uğursuz ya yakında Fenerbahçe taraftarı kalmayacak insanları futboldan soğuttu

3
3
yanıtYanıtla
BEKİR:

fenerbahçe vasattı hatta kötüydü

5
1
yanıtYanıtla
İLHAN:

ALİ BEY DAMDAN DÜŞMEMİŞTİR İNŞALLAH

5
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Bu olaylar ve demecler bize hiiic yakismadi. . . helbusam son on yilin en güzel derbisi idi. . . ama bazi hazimsizliklar ülkemizde denismeyecek. . . benim renktaslarim buna dahil. . . !!!

5
0
yanıtYanıtla
6 -7 atardı rahat:

beşiktaşın 2. golü sonrası hakem varda faul bulamadı devamlı beşiktaş aleyhine arayışa geçti kartlar avantaja bırakma kesme normal yönetse 6 7 fark olurdu

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title