Haberler

Portekizli eski futbolcu Raul Meireles: Fenerbahçe'deyken tutkumu kaybettim

Güncelleme:

Ülkesinin basınına kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Portekizli eski futbolcu Raul Meireles, "Fenerbahçe'deki son 2 yılımda artık aynı tutkuyu, aynı coşkuyu hissetmemeye başladım. Futbolu bırakmayı düşündüm" dedi.

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Portekizli dünya yıldızı Meireles, Portekiz'de bir kanala röportaj verdi.

Fenerbahçe'deki günlerinden de bahseden yıldız futbolcu, sarı lacivertlilerdeyken tutkusunu kaybettiğini ve o dönem futbolu bırakmayı düşündüğünü dile getirdi.

İşte Raul Meireles'in açıklamaları;

"İDMANA GİTMEK İSTEMİYORDUM"

"Fenerbahçe'deki son 2 yılımda artık aynı tutkuyu, aynı coşkuyu hissetmemeye başladım. Kalkıp idmana gitmek istemiyordum. Eşime futbolu bırakmayı düşündüğümü söylemeye başladım ve sonra da sakatlıklarım başladı, veda ettim."

"HULK, FUTBOLUN NE OLDUĞUNU BİLMİYORDU"

" Porto'da beni en çok şaşırtan takım arkadaşlarım Lisandro Lopez ve Hulk oldu. Hulk'un gelişimi inanılmazdı. Hulk... Çok saçmaydı. Porto'daki ilk idmanında ne yaptığını bilmiyordu, futbolun ne olduğunu bilmiyordu. Sağına soluna bakıp topa vuruyordu."

"HEPSİ PORTO'DA DEĞİŞTİ"

"Falcao da geldiğinde çok iyi değildi ancak sonrasında inanılmaz gelişti. Lucho, Fernando, Pepe, Bruno Alves... Hepsi başka oyuncuya dönüştü Porto'da."

"İDMANDAN KOVULDUM"

"2004 yılında transfer olduktan sonra Porto'da teknik direktör CO Adriaanse beni sezon öncesinde ağlatmıştı. Bana önce sarı, sonra kırmızı kart gösterdi ve idmandan kovdu. Kimsenin anlamadığı hareketleri vardı."

"HARİKA OYUNCULARLA OYNADIM"

"Porto'da harika orta saha oyuncularıyla oynadım ancak en çok beğendiklerim Paulo Assunçao ve Lucho'ydu. Onlarla gözümüz kapalı oynayabiliyorduk."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raul Meireles Fenerbahçe Porto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (15)

bjk:

çok haklı abijim fenere giden kuruyo Gs ya giden çöp oluyo BJK ye giden kaartal gibi uçuyo o biçim akıllı olun okadarrrrr.

1
17
yanıtYanıtla
ahaha:

8 kere uctunuz zamanında. 3. buyuk sızı

yanıt1
yanıt1
fenerly:

Lens gerçek beşiktaşlıdır . Aksini iddia eden haindir !

yanıt1
yanıt3
dede:

acilen tineri bırakmalısın zar zor 3 büyüklerden diyorlar adamların hayallere bak

yanıt2
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Kaç kere söyleyeceğiz az çekin olum şu tineri diye

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Boşunamı diyorlar fenevbahçe pişmanlıktır diye:))

6
6
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Milanlı A. Pirlo nun anılarını da bir oku istersen. Imparator hakkındaki bölümü

yanıt6
yanıt4
das:

şike pişmanlıktır

4
7
yanıtYanıtla
a:

Şike yaptıklarını öğrenince futboldan soğumuş garibim.

2
5
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Millete laf atıp durmuşun da seni de gördük, sanki dersin her maç resital sunuyordun.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title