Haberler
Güncelleme:

Ünlü anketçiden olay yaratan tahmin: CHP'nin oyları yükselmiyor ama AK Parti'deki düşüşle birinci olurlar

MAK Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat, yeni yılın ilk günlerinde güncel siyasi tabloya ilişkin bomba tahminlerde bulundu. Kulat'ın açıklamaları arasında en dikkat çeken detay ise CHP'yle ilgili oldu. Kulat, oylarında mevcut bir yükselme olmayan CHP'nin, AK Parti'nin oylarındaki düşüşle birinci parti olabileceğini öne sürdü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Tarık Tarık:

CHP nin oyu neden artsın ki. ne yaptı, kayda değer ne söyledi genel başkan ya da yanındakiler. yaptıkları iki yüzlülük ve maneviyat düşmanlığı. kılıçdaroğlu muhafazakar kesimle helalleşmek lazım deyip o kesimin ağzına bir parmak bal çalıyor, ama özgür özel gibiler ise küçük yavrularımızın aldığı eğitim için ortaçağ zihniyeti deyip gerçek parti görüşünü ortaya koyuyor. kılıçdaroğlu güvenilmez birisi. hiç bir vatandaşımızın bu ikili oynayan şahsa pirim vereceğini sanmıyorum.

140
226
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Bu ne kibir ya. Bittiniz farkında mısınız. Sonsuza kadar yoksunuz artık.

yanıt95
yanıt43
Çınar Saraç:

CHP birşey yapmadı oranı artmadı ama akp maşallah iyi zamlar yaptı oranı düştü ohhhhh ne iyi işte

yanıt177
yanıt87
Hops Dediks:

Sizin gibi putperestlerin aklına birşey yapmak deyince taş beton yapılar geliyor. Adalet, eşitlik, demokrasi, özgürlük size göre hiçbir şey demi. Sizin için varsa yoksa mal mülk.

yanıt4
yanıt0
ahmet say:

boşuna ümitlenmeyin tabikide 8 seçimde ne oluyorsa aynısı olacak reisi cumhurumuz başımızda olacak ve herzamanki gibi balkon konuşmasını yapacak nokta

60
132
yanıtYanıtla
Mahmut Kara:

Asgari ücrete yüzde 50 değil bütün maaşlara yüzde 100 zam verse ne yazar ki, her şeye zam zam zam faturalara yüzde 100 zam

152
39
yanıtYanıtla
Haydar:

MHP ile ittifak AKP ye zarardan başka birşey değil.MHP bitti zaten.Bahçeli sert ve tutarsız üslubu ile güven vermiyor.İyi parti daha tutarlı ve yapıcı.

118
47
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Yapacaklarını anlatmayan.İbb gibi hayal satan Parti.Emekli için hiç kimsenin umurunda değil Son beş yılda çöken bir emekli maaşı var,net oyları 13 milyon eşleri varsa 8 milyon=21 milyon net oy .Nüfusun 4'te biri.Oy kullanacakların 3'te biri.Seçim sonuçlarını kesinlikle belirleyecek kitle.Ama hiç bir partinin umurunda değil.Ogün gelince herkes vah vah diyecek.

25
63
yanıtYanıtla
Dayioğlu :

Başka bir ülke yoktur sabah akşam anket yapan bu ne Sabah akşam açık oturum yapan her kapıda siyaset ama kimse kendi evinin önünü temizliğen yok dünya ya bir baksalar Sabah akşam Allah a şükür ederlerse ne yazık kumdan kafasını çıkarmıyorlar.

54
5
yanıtYanıtla
Ali Kemal BATUMLU:

Bu ülke bu hale gelmesinin suçlusu CHP ve son zamanlarda bay Kemal ise kapatın CHP yi surun Bay Kemal ide artık kalkınmaya başlayalım yav.

4
3
yanıtYanıtla
Barbaros:

Ak parti soylu ve tarım bakanı pakdemirliyi görevden alırsa oyları artar içişlerine Berat Albayrak tarım bakanlığına fakıbaba getirilmeli.

0
6
yanıtYanıtla
İso Gio:

Nedir bu soylu korkunuz

yanıt0
yanıt1
Demir Acer :

bana gore bu dort emekli tayfasi gitmeliler cunku dordundende gina geldi

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title