Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Açıklaması

"MHP olarak devlet kurumları ve imkanları istismar edilerek üzerimizde oynanmaya kalkılan kirli oyunlara, hem teşkilat disiplini hem de geleneksel mücadeleci ve direnişçi kimliğimizle cevap vermeyi sürdüreceğiz"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Devlet kurumları ve imkanları istismar edilerek üzerimizde oynanmaya kalkılan kirli oyunlara, hem teşkilat disiplini hem de geleneksel mücadeleci ve direnişçi kimliğimizle cevap vermeyi sürdüreceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Yalçın, yazılı açıklamasında, bir gazetede yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MİT Başkanı Hakan Fidan'a "MHP'yi karıştırın" talimatı verdiği iddiasının muhatapları tarafından henüz yalanlanmadığını belirtti.

İster iddia, ister hakikat olsun bu konuyu gündemlerinden düşürmeyeceklerini bildiren Yalçın, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin güzide kurumlarından olan MİT'in gestapolaştırılmasının sadece siyasi partiler için değil, topyekun Türk demokrasisi ve milletimiz için de tehdit unsuru olduğunu ısrarla anlatmıştık. Ancak imam bildiğini okumaya devam etmiş.

MHP olarak devlet kurumları ve imkanları istismar edilerek üzerimizde oynanmaya kalkılan kirli oyunlara hem teşkilat disiplinimiz hem de geleneksel mücadeleci ve direnişçi kimliğimizle cevap vermeyi, bu konuda halkı doğrudan bilgilendirmeyi sürdüreceğiz." - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title