Haberler

MHP Antalya Milletvekili İrbeç: Uyanık Olmalıyız

Güncelleme:

MHP Antalya Milletvekili İrbeç, "Yakın çevremizde gelişen olaylar karşısında uyanık olmak ve bunların içerisinde kaybolmamak zorundayız." dedi.

MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, "Yakın çevremizde gelişen olaylar karşısında uyanık olmak ve bunların içerisinde kaybolmamak zorundayız" dedi.

İrbeç yaptığı yazılı açıklamada, "Öncelikle ülkücü şehidimiz Cengiz Yücel Akyıldız'a Allah'tan rahmet, camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi. Geçici konu başlıklarının, kısır çekişmeler ve kişisel sürtüşmelerin ülkeyi çıkmaza sürüklediğini ifade eden İrbeç, şöyle devam etti:

"Halbuki bizi yarınlara taşıyacak olan; dünya ülkeleriyle sağlam ilişkiler, vizyonu ve misyonu olan gündemler olmalıdır. Biz, yakın çevremizde gelişen olaylar karşısında uyanık olmak ve bunların içerisinde kaybolmamak zorundayız. Ülkeler ve milletler fevri ve heyecanlı davranış tiplemeleriyle değil, topyekun çıkarlarını ve istikbalini garanti altına alacak politikalar geliştirerek ayakta kalabilirler. Bu da içeride demokrasinin düzgün işlemesi, dışarıda ise diğer ülkelerle sağlam ve karşılıklı menfaatleri koruyarak işbirliği sağlamakla olur."

İrbeç, çağdaş dünyada hak edilen yere ulaşmanın ilmi gerçekleri ön plana çıkarıp, insan haklarını ve demokratik özgürlükleri uluslararası alanda kabul görmüş seviyeye ulaştırmakla mümkün olduğunu vurgulayarak, "Boş gündemlerle uğraşmak ise, geleceğimizi topyekün kendi ellerimizle boğmak anlamına gelir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title