Haberler

Cumhurbaşkanı Gül: Uludere Araştırması Devam Ediyor (3)

Cumhurbaşkanı GÜL.Beypiliç Entegre tesislerini gezen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bolu Valiliği'nin onuruna verdiği yemeğe katılmak için Karacasu Beldesi'ndeki Gazelle Otele gitti.

Cumhurbaşkanı GÜL: ULUDERE ARAŞTIRMASI DEVAM EDİYOR (3)

HAYIRSEVERLERE PLAKET VERDİ

Beypiliç Entegre tesislerini gezen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bolu Valiliği'nin onuruna verdiği yemeğe katılmak için Karacasu Beldesi'ndeki Gazelle Otele gitti. Cumhurbaşkanı Gül, şehit aileleriyle selamlaştıktan sonra Bolu'da eğitim ve sağlık alanında yatırım yapan hayırseverler Süreyya Astarcı, İzzet Baysal, Yaşar Çelik, Mustafa Sözmecioğlu, Ahnmet Kahraman, Sait Dayıoğlu, Nimet Metoğlu, Mustafa Ericek ve Sait Koca'ya plaket verdi. İzzet Baysal'ın plaketini İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Mustafa Yaman aldı.

Bolu'NUN DEĞERLERİNİ DÜNYAYA DUYURMAMIZ GEREKİYOR

Hayırseverlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra konuşma yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Uzun zamandır Bolu'ya gelmek istiyordum. Nasip bugüneymiş. Bolu Türkiye'nin en güzel illerinden bir tanesi. Zenginliğini ve güzelliğinin içinde yaşıyor ama insan farkında değil. Dışardan bakınca bu güzellikler, Türkiye'nin en güzel ilerinden bir tanesi. Bolu'nun turizm değerlerine baktığımda gelen turist sayısının hem içerden, hem de yurt dışından az olduğunu gördüm. Bolu'nun bu değerlerini önce tüm Türkiye'ye sonra da dünyaya duyurmamız gerekiyor. Burada herkese iş düşüyor. Bir ülkenin başarılı olması birlik ve beraberlikten geçer. Bolu'da da birlik ve beraberlik olduğu sürece başarı gelecektir" dedi.

KAYBETTİĞİMİZ ZAMANI KAZANMA VAKTİ

Cumhurbaşkanı Gül, 30 yıl geriye doğru gidildiğinde birbirimizle uğraşarak vakit kaybı yaşandığını belirterek şunları söyledi:

"Hep beraber ülkemizde dayanışma içerisinde eksikliklerimizi tamamlamamız gerekir. Şöyle bir geçmişe baktığımızda, kaybettiğimiz çok boş yıllar var. Enerjimizi çok boşa harcadığımız yıllar var. Sizlerin hepinizin yaşları buna müsaittir. Çok uzağa da gitmemek gerekir. 30 sene geriye doğru gittiğimizde ne kadar çok birbirimizle uğraşarak vakit kaybettiğimizi biliyoruz. Onun için şimdi kaybettiğimiz zamanları hep kazanma vaktidir. Hep beraber çok çalışmamız gerekir. İyileri teşvik etmemiz yanlış işler olursa onları yapıcı bir şekilde tenkit ederek, doğru yapılmasını sağlamamız gerekiyor. Ama her şeyin başı bir ülkede birlik beraberlik dayanışmanın olmasıdır.

MY,KY(MÇ) - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Abdullah Gül Karacasu Uludere Bolu Politika Güncel Haberler

title