Haberler

Ayten, Hakaret Davası Açtı

CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, UDEP Projesi çalışmalarında Gazi Caddesi üzerinde yapılan ağaç kesim çalışmalarında çıkan olaylar nedeniyle hakaret davası açtı.

CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, UDEP Projesi çalışmalarında Gazi Caddesi üzerinde yapılan ağaç kesim çalışmalarında çıkan olaylar nedeniyle hakaret davası açtı.

Burdur Adliyesi önünde açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, şöyle konuştu: "Hepinizin bildiği üzere ulusal basına da yansıyan olayları yaşadık. Öncelikle belirtmek isterim ki, bu tür olayların yaşanmasından dolayı üzgünüz. Bizim amacımız ağaçların kesilmemesi, Gazi Caddesinin dokusunun bozulmamasıydı. Ancak, birilerinin gergin tavırları neticesinde bu olaylar yaşanmıştır. Şahsım olarak üzgünüm. Olay gününden bugüne her türlü hakarete uğramama rağmen, darp edilmeme rağmen tek bir açıklama ve röportaj yapmadım. Kimseyle şahsi bir hesaplaşmam yoktur, bundan sonra da asla olmayacaktır. Bugüne kadar bütün mesaimi daha yaşanılabilir bir Burdur için harcadım. Muhalefet partisi, merkez ilçe başkanı sorumluluğu ile sağduyulu davranarak daha vahim olaylara sebebiyet vermemek için diyalog ortamını bekledim."

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici'nin yaşına her zaman hürmet edeceğini dile getiren Ayten, şunları söyledi: "Gelinen noktada beni suçlu gibi gösterme çabasını gördük ve bugün suç duyurusu yapmak için buraya geldim. Siz buna şahit oldunuz. Artık olay yargıya intikal etmiştir. Bu konuda bu benim ilk ve son demecimdir. Biz CHP olarak hukukun üstünlüğüne her zaman inandık. Hukukun üstünlüğüne inanmaya devam edeceğiz." - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Burdur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title