Haberler

Özgür Demirtaş'tan tuvalet kağıdı zammına olay gönderme! Video 1 milyona koşuyor

Güncelleme:

Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda son dönemlerde fiyatı rekor kıran tuvalet kağıdına gönderme yaptı. Demirtaş'ın paylaştığı videoda şifre ile açılan bir elektronik kasadan tuvalet kağıdı çıktığı görülüyor. Tuvalet kağıdında gelinen son durumu gözler önüne seren video, kısa sürede yaklaşık 1 milyon görüntülendi.

Son dönemde gıdadan giyime, enerjiden akaryakıta kadar birçok ürüne zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Enflasyondaki artış sonrası marketlerdeki etiketler sürekli değişiyor. Markete her gittiğinde şaşkınlık yaşayan vatandaşlar, etiketlerdeki değişim hızına ayak uyduramıyor.

TUVALET KAĞIDINA OKKALI ZAM

Zam furyasından son olarak tuvalet kağıdı da nasibini aldı. Ünlü bir markanın 32'li tuvalet kağıdı 97,50 TL'den 131,50 TL'ye, 24'lü tuvalet kağıdı 66,90 TL'den 90,25 TL'ye yükseldi.

Özgür Demirtaş'ın paylaştığı kasadan tuvalet kağıdı çıktı

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN OLAY VİDEO

Ekonomiye dair yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Tuvalet kağıdına gelen zamma kayıtsız kalamadı. Sosyal medyadan bir video paylaşan Demirtaş, tuvalet kağıdında gelinen noktayı özetledi.

KASADAN TUVALET KAĞIDI ÇIKIYOR

Tuvalet kağıdına gelen zamma gönderme yapan Demirtaş'ın paylaştığı videoda şifre ile açılan bir elektronik kasadan tuvalet kağıdı çıktığı görülüyor. Kasayı açan kişinin tuvalet kağıdından bir parça aldıktan sonra tekrar yerine koyması dikkat çekti. Video kısa sürede yaklaşık 1 milyon görüntülenirken, binlerce yorum ve beğeni aldı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Özgür Demirtaş Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (7)

diyar-ı bekir:

GEZİDE 3 TANE AĞAÇ İÇİN MEMLEKETİ YIKAN ZİHNİYETİN EVLATLARI HANİ SİZ AĞAÇLARI ÇOK SEVİYORDUNUZ KAĞI AĞAÇTAN YAPILMIYORMU ÖZGÜR EFENDİ

41
170
yanıtYanıtla
PitbullClubTurkey:

kaldı ki araştırırsanız tuvalet kağıdında kullanılan ağaçlar bu iş için çok kısa sürede büyüyen özel ağaçlar. Konunun gezi ile ne alakası var. Ne yapacağız kağıt kullanmayıp da. Sizin gibi taşa mı sileceğiz...

yanıt56
yanıt13
Furkan Kaya :

UTANMANIZ DA YOK SİZİN

yanıt47
yanıt14
Eclipse Moon34:

Tuvalet kağıdı artık eskisi gibi yüzde yüz ağaçtan değil

yanıt37
yanıt12
ferhat atmaca:

facebook şifresi ozgur1984 değilse adımı değiştireceğim

4
41
yanıtYanıtla
zübükzade:

Denedim değilmiş adını soyadınla yer değiştir yeter

yanıt40
yanıt5
Onder Yildiz:

değiştir o zaman adını soyadını , hadi bakalım adamsan ha yok madamsan birşey diyemem.ülkede tuvalet kağıdı olmuş kaç para ,güdülmeye müstahaksınız.

yanıt21
yanıt6
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title