Haberler

    Önder Özen'den Derbi İtirafı: Fenerbahçe Her Zaman Çok Rahattı

    Güncelleme:

    BeinSports yorumcusu Önder Özen, cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesi sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı ilk yılda yaşadığı anekdotu aktardı.

    Özen, "F.Bahçe görev yapmaya başladığım ilk yıl, G.Saray derbisi öncesi takım da iyi gitmiyordu. Tedirginliğim vardı. Çalışanlar 'Rahat olsana ya, G.Saray'la oynuyoruz mutlaka evimizde kazanıyoruz' diyordu. Ben de yıllar sonra aynı fikre geldim. Fenerbahçe içerde, G.Saray'a karşı favori ve çok rahat. Fenerbahçe çok kötü kadrolarla da yakalandı. Ligi beşinci bitirdiği sezonlarda bile kazanmayı başardılar" diye konuştu.

    "DERBİYİ SEYİRCİ İYİ OYNUYOR"

    Kadıköy'te taraftar faktörüne de vurgu yapan Özen şöyle devam etti:

    "Kadıköy'de seyirci de inanıyor. Oraya kazanacağından emin geliyor. Derbiyi seyirci iyi oynuyor. Taraftarın gönderdiği enerji, çok caydırıcı, hakem için kolay değil. F.Bahçe taraftarı, G.Saray derbilerinde işler nasıl olursa olsun asla tersine dönmez. Bazen oyuncu protesto edilir. Protesto ettiği oyuncunun beli doğrulmaz. Ama derbilerde bunu yapmıyorlar. Çok önemli ve olumlu bir unsur. G.Saray'ın işinin hiç kolay olmadığını düşünüyorum. Genelde hep "O sene bu sene, bu biter" diyorlar. Ama bitmiyor. 19 yıl oldu."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Önder Özen Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500

    Yorumlar (8)

    Hayretbişi:

    Terbiyesizlik lüzümu yok her evde fenerli gsli olabilir saygı ve seviye şart .bölünmeye gelirse memleketi bölmek isteyen zaten çok taraftarlar bari örnek olsun spor örnek olmaktır sağlıktır zindeliktir

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Eren Derdiçok:

    Galatasaray kazanır maç skoru 3_1 bekliyorum. İki takımada başarılar dilerim dostça maç olması dileğiyle.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    GS:

    evet 19 yıldır yenemediğimiz doğrudur. fakat onlarda ali sami yene fb bayrağı dikemedi , onlarda TT arena da şampiyonluk yaşayamadı , UEFA kupasını geçtim artık , o çok güzel unutulmaz bir hatıraydı. ama fener hafızalarda unutulmaz 6-0 dan başka hatıra bırakabildi mi?

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Eren Derdiçok:

    Bizim Uefa Süper kupamız var sizin varmı varmı . O kupa hepimizin ülkemizin kupası güzel bir maç olsun zevkli kavgasız dostça bir ortamda geçmesi dileğimiz neticede derbi skoru önceden tahmin edebilmek güç olsa gerek gollü bir maç bekliyorum tabiki Galatasaray kazansın istiyorum .

    2
    1
    yanıtYanıtla
    gfb:

    20 yıl once aldıgın kupayı kım hatırlıyor la. fenerınde avrupa lıgı kupası var hemde butun dunya devlerını yenerek aldıgı

    yanıt5
    yanıt5
    KADİR:

    bu rahatlık FB ye patlayacak

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Misafir:

    Hadi ordan teres akli sira Fenerbahçeyi Motive ediyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yilmaz tas:

    fb.gs siz bir birinizi yiyin ne haliniz varsa görün bjk ikinizede yeter.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title