Haberler

Nuri Şahin, Fraport TAV Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Son olarak Werder Bremen'de oynayan milli futbolcu Nuri Şahin'in yeni takımı belli oldu. 31 yaşındaki deneyimli orta sahayla 2 yıllık sözleşme imzalandığı kulüp tarafından yapılan açıklamayla resmen duyuruldu.

Fraport TAV Antalyaspor, transfer çalışmalarını sürdürürken ses getirecek bir hamle yaptı. Antalya temsilcisi, günlerdir temasta olduğu milli futbolcu Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp, Twitter'dan paylaştığı özel videoyla transferi taraftarlarına duyurdu.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Hoş geldin Nuri Şahin. Kulübümüz profesyonel futbolcu Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin der, kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz."

"BİZ ANTALYASPORUZ"

Transferinin açıklandığı videoda görüşlerini dile getiren 31 yaşındaki futbolcu, "Bugüne kadar seçimlerimde vizyonuyla, tutkusuyla ve hedefleriyle beni etkileyen özel kulüplerin ve şehirlerin bir parçası olmaya çalıştım. Atamızın da söylediği gibi 'Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir' sözüyle beni etkileyen bu güzel şehre 'Biz Antalyasporuz' diyoruz" diyerek kariyerinin yeni takımını açıkladı.

DÜNYA DEVLERİNDE OYNADI

Deneyimli orta saha son olarak Werder Bremen'de oynuyordu. Öte yandan kariyerine Borussia Dortmund'da başlayan Nuri, sırasıyla Feyenoord, Real Madrid, Liverpool'da da ter döktü ve dünya devlerinin formasını giydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Nuri Şahin Haberler

500

Yorumlar (9)

RVR:

Galatasaray ile adı geçiyordu. Antalya''ya gitmesi iyi oldu. Gereksiz transfer olacaktı.

5
10
yanıtYanıtla
Yok artık:

Gs ile adı geçmeyen futbolcu mu kaldı? Antalya ideal olmuş bence Seneye fb alır sinan gibi:)

yanıt2
yanıt0
angaralı0606:

Başka kulübe gitmiş ise G. Saray için gereksizdi zaten değil mi. Alamadık demiyordunuz da . Gerekli futbolcuların geçen sezon ki halini gördük.

yanıt6
yanıt0
Turk 182:

Arkadaslar ligin adi super lig,samimi soyluyorum ama super takim kadro yok yani

yanıt3
yanıt0
YASLI KURT:

Bu adami niye bu kaden yuceltiyolar looo,

4
1
yanıtYanıtla
..........:

Iyi bir transfer!Antalyaspora faydalı olur!3 büyükler isterse ucuza vermeyin!Sağlam 5 yıllık sözleşme yapın!

2
3
yanıtYanıtla
İtalyan ortal:

35 yaşına gelin ce fb alır

0
0
yanıtYanıtla
haylass:

Balon

0
0
yanıtYanıtla
Ali koç:

Fbyi tercih edecektir. Etmedi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title