Haberler

Ne miras kaldı ne de biri torpil yaptı! Ayakkabı boyayarak başladı, şimdi dünyaları var

Güncelleme:

Haberler.com YouTube kanalında bugün hayatın içinden gelen bir ismi konuk ettik. Ayakkabı boyayarak iş dünyası serüvenini başlatan Gümüşhaneli iş adamı Zekai Araz, başarılarla dolu yaşamını bizlere anlattı.

Haberler.com YouTube kanalında her gün siyasetten ekonomiye, ekonomiden magazine, magazinden yaşama dair yeni bir konuk ağırlamaya devam ediyoruz. Bugünkü konuğumuz hayatın içinden gelen bir isim.

İŞ DÜNYASINA ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI

Gümüşhaneli iş adamı Zekai Araz, iş hayatındaki yükselişini bizlere anlattı. Ayakkabı boyacılığıyla başladığı iş dünyasına adını altın harflerle yazdıran Araz, şimdilerde 5 yıldızlı bir otelin sahibi. Birçok ticari faaliyet yürüten Araz, 100'ün üstünde de istihdam sağlıyor.

İşte sıfırdan başlayan Zekai Araz'ın başarı dolu hayatının sırrı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

500

Yorumlar (45)

HE HE:

vehbi koc esekle ankara köylerinden kiremit toplamakla, ömer sabancida hamallikla bu servetleri yapmislar, biz niye olamadik dersek demekki bir seyleri beceremiyoruz, ben 66 yasindayim 13 yasinda otobüs muavinliginle ise basladim sadece söför olabildim yazihanede simsarlik yapan adam ise simdi 3 otobüs ve onlarca tasinmaz sahibi oda aynen bu arkadas gibi ben otogarda ayakkabi boyaciligi ve simsarlik ile ise basladim diyor o kismi dogru ama o servetin simsarliktan gelmedigini söyleyemiyor.

45
3
yanıtYanıtla
KENAN KOMUTAN:

adam her şeyi boyacılıktan yaptım demiyor ki. eşek gibi çalıştım kazandığımı yemedim biriktirdim. biriktirdiğimi işime yatırdım diyor. sende kafanı kullan parayı bulunca borç harç en son model cep telefonun alma.

18
10
yanıtYanıtla
bir dost:

sonuçta ne olacak sen yemezsen çocuklar çatır çatır yiyecekler bu dünya böyle Allah herkese yemek nasip etsin biriktirmenin sonu yokki

yanıt5
yanıt0
KENAN KOMUTAN´A:

PARA VARSA YENIR OLMAYAN PARANIN NESINI YIYECEKSIN YORUMUNA BAKARSAK SENDE KAFANI KULLANMIS YEMEMIS CEP TELEFONU FALAN ALMAMIS PARAYI BIRIKTIREREK MILYARDER OLMUSSUN HERHALDE.

yanıt2
yanıt0
kaım:

bende yedim ho ho ho

25
3
yanıtYanıtla
Ahmet:

Çok mal haramsız çok laf yalansız olmazmış ben ınanmıyorum bu kadar malın helalıyle kazanıldığına dayım guzel konuşmuşda bu devırde para bırıktırebılme sansı varmı acaba

24
4
yanıtYanıtla
objektif:

he he tabi tabi bu servetin hepsi boyaciliktan))))

21
3
yanıtYanıtla
YİRMİDOKUZ:

gümüşhaneden gömü bulanların çoğu iş adamı zaten AYDINd da.

19
3
yanıtYanıtla
kurt dereli:

gömüler hazır sizleri bekler ulan sanki kendi ellerinizle koydunuz gömdünüz gömüleri ne hayal dünyasında yaşarmışsınız be hayret

yanıt3
yanıt1
Neşe Yener:

Ayakkabı boyamayla kimse zengin olmaz karnını zor doyurur hesapla .

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title