Haberler

Naim Süleymanoğlu'nun Kızlarından Babalık Davasına İtiraz

Güncelleme:

Naim Süleymanoğlu'nun Japon gazeteciden kızı Sekai Mori'nin açtığı babalık davasına Naim'in 2 kızı itiraz etti: Sekai babamızın kızı değil, amacı miras.

Dünyaca ünlü halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından, dün Naim'in Japon gazeteci Kyoko Mori'den olduğu öne sürülen ve şu an 27 yaşında olan kızı Sekai Mori, efsane haltercinin yasal mirasçısı olan 3 kızına dava açtı ve babasıyla DNA karşılaştırılması yapılmasını talep etti.

Bu talebin ardından Süleymanoğlu'nun kızları Sezin Süleymanoğlu ve E.S.'nin, avukatları Aziz Demir aracılığıyla itiraz dilekçesi verdiği öğrenildi. Gazete Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre dilekçede, Naim Süleymanoğlu'nun ölmeden önce kızını bulmaya, ona ulaşmaya çalıştığı iddialarının asılsız olduğu belirtilerek, "Kendisi dünyaca tanınmış bir sporcu olup kızı olduğu iddiasıyla onu arama çalışması içerisine girseydi, tüm imkânlarını seferber edeceği, her durumda kızını bulacağı işten bile değildir. Davacı, babasının kim olduğunu bilmediğini, merhumun vefatından sonra Dışişleri ve büyükelçilik kanalı ile kendine ulaşıldığını, bu şekilde babasının kim olduğunu öğrendiğini söylemiştir" denildi.

"GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

Dilekçede, Süleymanoğlu'nun 18 Kasım 2017'de vefat ettiği hatırlatılarak şu ifadelere yer verildi: "Dava 3 Ocak 2018'de açılmıştır. Yani 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde davacının ilgili makamlar tarafından bulunması hayatın olağan akışına aykırıdır. İddialar bu sebeple gerçeği yansıtmamaktadır."

"Süleymanoğlu'nun, kızının kendi mirasından pay alabilmesi ve nüfusa kaydolabilmesi için vefat ettiği hastanede DNA örneği bıraktığı iddialarının da kabulü mümkün değildir" denilen dilekçede, "Merhum tarafından kızı olduğuna ilişkin neden yazılı bir vasiyetname bırakılmayıp da DNA örneği bırakılarak kızının bu şekilde bulunmasını istediği de tarafımızca anlaşılmamıştır" ifadesi kullanıldı.

"İDDİALAR ASILSIZ"

Dilekçede, "Süleymanoğlu'nun kızlarından Sezin'in 2000, E.S.'nin ise 2001 doğumlu olduğu belirtilerek şöyle devam edildi: "Merhumun evlilik dışı çocuklarını sahiplendiğini ve babalık vazifesini yerine getirdiğini bu durum kanıtlar niteliktedir. Eğer davacının iddia ettiği şekilde kendisi merhumun kızı olsaydı, tüm imkânlarını seferber ederek kendisini bulacağı kaçınılmazdı. Bu sebeple tüm iddialar asılsızdır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Naim Süleymanoğlu Serdar Kulaksız Aziz Demir Habertürk 3. Sayfa Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

avaralık kötü:

Mezarı açılıp DNA örneği alıncak bu kaçınılmaz. Şayet kızı isede yasal hakkını alıcak ne yazıkki bu işler böyle

2
0
yanıtYanıtla
kurocan:

rahat bırakın adamı mezarında ya. en sonunda son bir kaldırış yapıp mezarını kaldıracak alacak aklınızı

0
0
yanıtYanıtla
heso:

Kızlarındaki bu nefrete anlam veremedim. Gerçi 17-18 yaşındaymışlar, büyük ihtimalle yanlış doldurulmuş iki çocuktan ibaretler. Japon gazeteciden olan kızın DNA testi yapılır, eğer gerçekten kızıysa, vasiyeti dahi olmasa bölüştürülür miras bu kadar . 3 eksik 2 fazla bu ne para davasıymış, üzücü. Bunca yıldır baba sevgisi olmadan ve babasını bir kere dahi görmeden büyüyen kardeşlerine karşı davranışları ne kadar düşmanca , umarım büyüdükleri zaman pişmanlık duyarlar bu utanç verici davranışlarından ötürü

0
0
yanıtYanıtla
Denyo:

Naim yalnış yapmış kendisinin kahrını çeken ve herşeyini yaşadığı iki kızını garantiye alacaktı adam öldü para peşine düştüler fırsatçılar ve hak görüp eşitlik sağlıyorlar dertleri miras babasızlık filan değil sanki yüzmilyon dolar bırakmış daha dün okudum servetini yemiş içmiş tüketmiş bize yazmak kolay kızlar haklı

0
0
yanıtYanıtla
serpil:

naim bey, gittigin her yerde, güreşten sonra, kadinlarla birlikte olma rekorunuda kırdın.

0
0
yanıtYanıtla
Cehalet:

Adam güreşçi bile degil sadece karalamayı biliyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title