Haberler

Mustafa Cengiz'den Terim'e gönderme, Falcao'ya isyan: Sattırdığı forma sadece 30 bin

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, milli araların sarı-kırmızılı takıma yaramadığını söyledi. Alanyaspor yenilgisiyle ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim'e gönderme yapan Cengiz, büyük umutlarla transfer edilen Radamel Falcao'yu da satılan formalar üzerinden sert bir dille eleştirdi.

Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in yakın bir dostuyla yaptığı konuşmaları bugünkü köşesine taşıdı.

İşte Gökçe'nin yazısı;

Başkan Mustafa Cengiz, kemoterapi seansına girmek üzereydi, bir dostu aradı. Hatır sorularından sonra sözü Alanyaspor maçına getirip, "Üzülüyor musun?" diye sordu. Beklediğinin üstünde bir patlama ile geldi yanıt.

"KARŞILIK ALAMIYORSUNUZ"

İçindekileri çarpıcı sözcüklerle dökmeye başladı: Alanyaspor'a kaybettik. Herkesin bir yorumu var. Bence bu pandemi araları, milli maç araları hiç yaramıyor bize. Galatasaray dinleniyor sadece, sonuçlar ortada. Oysa kıran kırana maçlarla alışılmışın dışına taşan bir rekabet ortamı oluşmasını, o ortamda Galatasaray'ın da yer almasını isterim ben. Çıta yükselsin, adrenalin artsın. Ama onca çabaya, verilen emeğe rağmen karşılığını alamıyorsunuz.

"FALCAO FORMA SATTIRACAK DEDİLER, 30 BİN SATIŞ OLDU"

Mustafa Cengiz diğer düşüncelerini dile getirirken teknik direktör Fatih Terim'e de gönderme yaptı: Keşke Kerem Aktürkoğlu, Oğulcan Çağlayan ya da Ali Yavuz Kol gibi gençlerimizle mücadele edip de yenilseydik. Falcao gelecek, goller atacak, 500 bin forma satacak dediler. Sattığımız forma sayısı 30 bin!

"19 MİLYON KARA GEÇTİK"

Sonra kafasından silmediği kayıtlarla konuştu: İki yılda 38 futbolcu aldım, 52 futbolcuyu gönderdim. 7 deve dişi transferimiz var. Transfer harcamalarında 19 milyon euro kara geçtik. Futbol, basketbol, voleybol bütün takımlarımızla 28 kupa aldık. İki Süper Lig şampiyonluğumuz var. Dursun Özbek'in alacağını tahsil etme hamlesiyle Galatasaray 157 milyon euro zarara girdi. İnsanlar bunu dikkate almalı.

"GÜNDELİK HARCAMALAR BİLE SIKINTI"

Galatasaray'da gündelik harcamalar bile "sıkıntı" yaratıyordu. Başkan, kişisel kefaletiyle sağladığı krediler ve yüklendiği borçlarla yola devam ediyordu.

"410 KİŞİ GELDİ MAÇA"

Onu delirten nedenlerden biri de pazartesi maçı oynanırken çevresine verdiği rakamlardı: Localarda 2000'e yakın seyirci kontenjanımız vardı. Maça 410 kişi geldi. Elde ettiğimiz gelir de sadece 95 bin lira. Bu para bizim maç günü yaptığımız harcamalara göre çok yetersiz. Bizim güvenlikçilerimizin ücretini bile karşılamıyor. Stadımızda oynanan her maçta 500 bin TL giderimiz var. Zararına oynuyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Bjk56:

Futbol kaldırılsın oynanmasın bu paralar ne öyle yazık günah haram israf her nekadar beşiktaşlıysamda artık yeter bence silin bu oyunu

7
2
yanıtYanıtla
DOST:

galatasarayın futbol şubesini kapatın böylece zarar etmezsiniz :)

8
1
yanıtYanıtla
meraklı melahat:

diğer oyuncuların forma satışı rakamı ne? merak ettim şimdi

8
1
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Aslında bu sitemler, kızgınlıklar Falcao ya değil. Bu lafları başkasına söylemek istiyor ama yüzüne söyleyemiyor. ''Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. . '' hesabı. Sıkıntı büyük. Çünkü o kişiye laf söylemek zor, kaderini ona bağlamış bir kere. Ah biraz cesaret!

7
1
yanıtYanıtla
bence:

ardayı transfer etmiştiniz onun forma satışıyla arayı kapatırsınız merak etmeyin bence

6
2
yanıtYanıtla
Çetin.h:

Fenerle az dalga gecmediniz iyi oldu size çin con

yanıt4
yanıt0
taklacı:

adam sokağa çıkıp forma mı satacak. Lafa bak. Demek ki taraftar almak istemiyor. Hani yüzbinler karşılamıştı ya. Noooldi?

7
0
yanıtYanıtla
off:

yine rakip taraftarlara gırgır, şamata, dalga çıkarttınız. yönetim dursa futbolcular durmuyor, futbolcular dursa hoca durmuyor vb. yahu bir sene bari rahat durun. normal sadece futboldan bahsedin. her sene hep rezillik, kepazelik

4
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınız...:

işten anlamıyorsan yapmayacaksın. ibra oyunu göz boyadınız. arkasından digitürk ile para kazanıyorsunuz. sadece Türk liginde var. seyirci olmadığı halde ekrandan çuvalla para kaldıran kulüp yöneticileri.

5
1
yanıtYanıtla
yeter:

kesinlikle hiç bir takıma yardım edilmemeli. haksız rekabet olmamalı. iflas ederseler etsinler. gitsinler haklarıyla tekrardan amatör kümeden başlasınlar. akılları başlarına gelsin. bir daha transfer yaparken gözlük takın. garanti para vermeyin. yeter bee. hem transfer edecekler onca paraya hemde şikayet

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title