Haberler

Mustafa Cengiz'den Mensah itirafı: Biz aramadık, o bizi aradı

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Bernard Mensah için teklif yapmadıklarını, Ganalı futbolcunun kendilerini aradığını ifade etti. Cengiz ayrıca, Feghouli'ye nisan ayından bu zamana kadar maaş ödenmediği iddialarını da yalandı.

Galatasaray Kulübü, Magdeburger Sigorta ile forma sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in sözlerinden satır başları şu şekilde;

Feghouli ile ilgili çıkan haberi ben de okudum. Yanlış, nisandan bu yana ödeme yapılmaması gibi bir durum yok. Öyle bir şey olsa fesih hakkı doğar. Ben kontratlı futbolcularımın hiçbirinin aleyhinde konuşmam. 4 futbolcu bizi yoruyor dedim, o kadar. Galatasaray'ın kontratlı futbolcularının tamamı bizim için değerlidir. Zorluk çıkaran 4 futbolcunun 2'si bizde değil şu anda.

"BİZ MENSAH'I DEĞİL, MENSAH BİZİ ARADI"

Bernard Mensah için hiç konuşmadım. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile konuşmadım. Söylenenler hakkında ben de şaşırdım. Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile konuştuk. Ben yaşantım boyunca transferlere hiçbir zaman direkt girmedim. Soyunma odasına da girmem. Galatasaray'da böyle bir kültür var. Futbolcuyla ilgili bizi suçlamışlar. İzin almadan görüştüğümüzü söylüyorlar. Tam tersi, Mensah bizi aramış. Aksine biz teklif bile vermedik. "Arkadaşımız arıyor, "Beşiktaş anlaştı haberleri var, biz de görüşelim" diyor. Bana geldi olay. 2 milyon 800 bin euro ödenecek, bir sürü para. Bizim paramız var ama sokağa atacak kuruşumuz yok. Başkaları sıkıştıysa, paraları Leyla'ya bastıkları için böyle oldu. Ben har vurup harman savurmayı bilmiyor muyum? Ben de biliyorum geçmiş yönetimler gibi 172 milyon euro harcamayı. Biz hala o borçları ödüyoruz. Biz Mensah'a teklif vermedik. Abdurrahim Albayrak aradı, "Beşiktaş ilgileniyorsa biz çekiliyoruz" dedik. Bizde yazışmalar var, kimseyi utandırmak istemiyoruz. Biz Mensah'a, Beşiktaşımıza, Kayserisporumuza başarılar düşünüyoruz. Biz geleceği düşünmek zorundayız. Har vurup harman savurmak beceriyse biz beceriksiziz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Sigorta Haberler

Bakmadan Geçme

LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500

Yorumlar (38)

uyuz herif:

şu adama kıl oluyorum egoist kendini beğenmişin biri camiaları birbirine düşürecek konuşmalar yapıyor

10
25
yanıtYanıtla
1234:

neyine kıl oluyosun medya herşeyi söylüyor yok şöyle yok böyle adam da çıkıyor aslını anlatıyor neresine kıl oldun doğru söze kıllığınızmı var

yanıt12
yanıt4
sensin uyuz:

adam tam bir adam google yaz adam diye bizim başkan çıkar o kadar kral bir adam

yanıt8
yanıt7
the sheekter loo:

hiç bir hırsız ben hırsızım demez !

10
8
yanıtYanıtla
KRAL:

Helal sana başkanım

10
6
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Sen ölmedin mi ali cengiz. Hadi doğru hastahaneye

4
11
yanıtYanıtla
hakan:

helal başkan yine birilerini madara ettin.

8
5
yanıtYanıtla
ZORUNAMIGİTTİ:

MADARA ETTİ KENDİ TARAFTARINI KOMEDİYDİ

yanıt1
yanıt0
sinamekigazozu:

Yahu ne demek ''onlar parayı leylaya bastılar. . '' G. Saray başkanı mısın mahalle takımı başkanımı. şu konuşma üslubunu düzelt ya. Çok sevimsiz ve seviyesiz oluyor. okumuş yazmış adamsın, iş adamısın.

9
1
yanıtYanıtla
MEMET 33:

BAŞKAN ACIMIZ BÜYÜK BÖYLE SAÇMALAYARAK ÇIKMAZ FENERBAHÇE BJK VURUP GEÇİYOR ACILARIN ÇOCUĞU OLDUK

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title