Haberler

Muslera'nın sakatlandığı ofsayt pozisyonunda VAR protokolünün uygulanması, G.Saray taraftarının tepkisini çekti

Güncelleme:

Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray'da Muslera'nın sakatlanması bütün moralleri alt üst ederken, Muslera'nın sakatlandığı pozisyon ofsayt olmasına rağmen VAR protokolü gereği pozisyonun tamamlanması, G.Saray taraftarının tepkisini çekti.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın 15. dakikasında sakatlanarak ambulansla sahayı terk eden Fernando Muslera hastaneye götürüldü.

Ceza sahası içerisinde Çaykur Rizesporlu futbolcu ile çarpışmasının ardından yerden kalkamayan Muslera için sahada yer alan tüm futbolcular büyük üzüntü duydu.

PROTOKOL, G.SARAY TARAFTARINI İSYAN ETTİRDİ

Çarpışma anından hemen önce Rizesporlu futbolcunun ofsaytta olduğu tespit edildi ancak VAR protokolü gereği pozisyon tamamlanıncaya kadar oyun devam etti.

Galatasaraylı taraftarlar, Muslera'nın sakatlığı sonrası uygulanan bu protokole sosyal medyada sert tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Çaykur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

selami sel:

ligin ilk yarısında altay sakatlanacaktı aynı pozisyonda o zman kimse konuşmuyordu

6
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Hayırlısı be

1
2
yanıtYanıtla
Emrah:

Allah belanızı versin protokolunuzun Muslera nin sakatlığı sizin sucunuz

1
2
yanıtYanıtla
geçmiş olsun muslera:

alıştınız canınız yanınca bela okumaya duyar kasmaya

yanıt8
yanıt5
1234:

Yok Valla Allah sizin vermeye başladı

yanıt1
yanıt0
ağlaaaaaa:

ağlaaaa ezik gs''li ağlaaaa şampiyonluk gitti çünkü

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title