Haberler

Monaco'nun Yıldızı Cesc Fabregas'ın Lyon Maçındaki Pası, Sosyal Medyada Gündem Oldu

Güncelleme:

Monaco'nun Lyon'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ev sahibi ekibin yıldız oyuncusu Cesc Fabregas'ın pası sosyal medyayı salladı.

Fransa Liginde Monaco, sahasında Lyon'u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı. Ligde kötü günler geçiren Monaco bu galibiyetle kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Ancak maçtan çok Monaco'nun başarılı oyuncusu Fabregas'ın verdiği pas gündem oldu.

PAS SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Orta sahada takım arkadaşına estetik bir pas veren Fabregas, sosyal medyada gündem oldu. Yıldız oyuncunun pası sosyal medya kullanıcıları tarafından birçok kez kez paylaşıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cesc Fabregas Sosyal Medya Fransa Lyon Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Momar:

3. Havalani alp yapıda çalıştık paranızı alamadık 3 aylık maaşımız duruyor

9
7
yanıtYanıtla
yargıc:

ulan bu konu ile ne alakası var beynine beton döktümünü işiniz gücünüz boş yaygara

yanıt0
yanıt1
alp yapı patron:

muhasebeciyi arayıp talimat verdim her an yatabilir. . . banka hesabını günde 4-5 kez kontrol et. ama telefondan değil bankamatiğe kartını sokupta bak mutlaka telefondan göremezsin

yanıt0
yanıt1
Alp yapı patronuna cevap:

Yatan para her yerde görünür telfon, internet şubesi her yerden atıp atıp durma. Elden verilmediği müddetçe hesaba yatan her para görünür. Ben kim miyim banka çalışanıyım.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title