Haberler

    "Mini Mini Bir Kuş Donmuştu" Şarkısı, Beşiktaş'ta Kavga Çıkardı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın sonunda statta çalınan "Mini mini bir kuş donmuştu" şarkısı yönetimde kriz yaşanmasına sebep oldu.

    Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak TRT Spor'da katıldığı bir programda, "İcra kurulu toplantısında da konuştuk. Mini mini bir kuş donmuştu şarkısının çalınacağından yönetim olarak haberimiz yoktu. Başkan da çok sinirlendi. O şarkıyı çalan arkadaşın görevine son verdik" diye açıklama yapmıştı.

    Metin Albayrak'ın bu açıklaması kısa sürede Beşiktaşlı taraftarlardan çok büyük tepki gördü ve taraftarlar Twitter'da saatlerce 'Metin Albayrak istifa' tag'i ile tepkilerini dile getirdi.

    IŞIK: ŞARKI BİLGİM DAHİLİNDE ÇALINDI

    Akşam saatlerinde ise 'işten çıkarma' olayı İletişimden Sorumlu Yönetici Candaş Tolga Işık'ın medya mensuplarına 'şahsi açıklamamdır' başlığı ile gönderdiği basın açıklaması ile farklı bir boyuta geldi.

    Candaş Tolga Işık açıklamasında, çalınan şarkının kendi inisiyatifi ve bilgisi doğrultusunda çalındığını ve Metin Albayrak'ın söylediği gibi şarkıyı çalan kişinin işten çıkartılmadığını bildirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Candaş Tolga Işık Metin Albayrak Spor Haberler

    500

    Yorumlar (22)

    bzztt:

    ulan iyiki bi yendiniz hepinize en çok koyan yine fenerdir

    9
    13
    yanıtYanıtla
    Fenerli:

    Doğru bir şarkı çalmış ne var bunda fener top oynasaydı şimdi aglamazdı bizim her maça galibiyet için çıkmamız lazım kalecimiz beraberlik esnasında zaman geçiriyo korkak oynayan minik kuş olur

    16
    5
    yanıtYanıtla
    NE OLMUŞKİ:

    BEN FB LİYİM BUNDA NE VAR İRONİ YAPMIŞLAR DÖNER BIÇAĞIYLA ADAM KESMEKTEN İYİDİR FENER STATINDA DA BİZ DE KARTAL YAHNİSİ YAPARIZ BİDE GÜZEL ASLAN TERBİYE EDERİZ OLUR BİTER

    17
    2
    yanıtYanıtla
    KaraKartal:

    Benim anlamadığım ya da anlamlandıramadığım bir şey var! Birini işten atmak, ekmeği ile oynamak bu kadar kolay mı yani? Adam bir şarkı çalmış, yaptığını beğenmedim kapının önüne koyun! Yani beğenmediysen uyarırsın, görev yerini değiştirirsin arkadaş! Ama olayda bir hakaret, küfür falan olur o da zaten ''iş kanununa'' göre yapılması gereken bellidir. Lütfen, kişisel ihtiraslarınıza milletin ekmeğini alet etmeyin!!!

    17
    1
    yanıtYanıtla
    CEMAL OKKA:

    Ne var bunda ? Takımlar birbirine ana avrat küfür edeceğine , bırakın şarkılar ile atışsınlar. Bunlar güzel şeyler. (FB''Lİ)

    14
    0
    yanıtYanıtla
    KARAKARTAL:

    Metin bey ortada küfür yok hakaret yok rencide edici birsey yok. Sırf Aziz YILDIRIM kızacak sinirlenecek diye her önünüze geleni bu sekilde isten cıkartıp ekmeginden edecekseniz batsın sizin yöneticiliğiniz. Adamlar malını gösterip hareket çekiyor ve ödüllendiriliyor sen ise bu sekilde hosumuza gidecek seyler yapıldı diye milleti ekmeğinden ediyorsun. Bende yöneticiyim. Besiktaslılar derneği yönetim kurulundan sırf bu yüzden istifa ediyorum. . .

    8
    4
    yanıtYanıtla
    cecevali:

    FB celi olarak asla çalınan şarkıyı kınamıyorum guzel esprı kavgalar kufurler daha mı ıyı bence güzel esprı olmuştur BJK taşıda kutluyorum bir spor yapmiş olarak yeterkı kavgasız kufursuz bu tıp esprılerle kalınsa biz bundan sonra tek duşuncemız birlık beraberlık ve en onemlısı ONCE VATAN dıyerek birlık olmalıyız olmayada mecburuz okadar.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    AYKUT:

    Küfür olmasın da böyle esprili atışmalar olsun. Ne var bunda? Milletçe, spor karşılaşmalarının kan davası veya savaş olmadığını idrak etmemiz lazım artık. Biz de ''bir masum mor menekşe'' şarkısını söylüyoruz. Kimseye zararı yok. Bırakın boş işlerle uğraşmayı spor karşılaşmalarından keyif almaya bakalım. Terörle, vatan hainleriyle uğraşıyoruz zaten birbirimizle uğraşmayalım.

    10
    0
    yanıtYanıtla
    amedli burhan:

    ben fenerbahçeliyim iyi de bir fenerbahçeliyim inanın bu şarkıya hiç bozulmadım çünkü hakaret yok küfür yok hatta güldüm de güzel bir gönderme yapmışlar bu şarkıyı çaldıranı kovmaya hiç gerek yoktu yazık etmişler adama

    8
    0
    yanıtYanıtla
    gs:

    kartal da sonuçta bir kuş kuş kuşu bulmuş fb bjk gotu tutuşmuş aslan geliyo

    0
    7
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title