Haberler

Milli futbolcu İrfan Kahveci kız arkadaşı ile Çeşme'de görüntülendi

Güncelleme:

Medipol Başakşehir forması giyen ve adı Fenerbahçe ile anılan İrfan Can Kahveci, Çeşme'de kız arkadaşıyla el ele görüntülendi.

Medipol Başakşehir'in milli orta saha oyuncusu İrfan Kahveci de birçok futbolcu gibi Çeşme'ye gitti. Sevgilisiyle el ele görüntülenen futbolcu, bir mekanda 2 saat boyunca eğlendi. Mekandan sevgisiyle el ele çıkan İrfan Kahveci'nin etrafını, çevrede gül satan kişiler sardı.

Milli futbolcu İrfan Kahveci kız arkadaşı ile Çeşme'de görüntülendi

100 LİRAYA GÜL ALDI

Futbolcu, İzmirli olduğu öğrenilen kız arkadaşına bir demetine 100 lira vererek gül adı. İrfan Can Kahveci ve kız arkadaşı, daha sonra Alaçatı sokaklarında yürüyerek gözden kayboldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İrfan Kahveci Çeşme Haberler

500

Yorumlar (8)

vatandaş:

kız arkadaşı ile çeşmede otelde ayni odada bu kızın ailesi yokmu yahu namus kavramını bilmiyorlarmı ahlaksızlık almış başını gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

5
4
yanıtYanıtla
ss:

kaybol lan yobaz

yanıt0
yanıt0
aa:

e ne var bunda bunu neden haber yapma geregı duydunuz. yanı adam kız arkadasıyla gezemezmı.

4
0
yanıtYanıtla
bodrum:

fenere transfer olsun. Fenere bu aralar topçular daha lux yaşasın daha pahalı arabalara binip daha pahalı şampanya açtırsın diye asgari ücretli vatandaşlardan yardın toplanıyor. BİZ MİLLİ TOPÇULARI MAGAZİN HABERLERİNDE GÖRMEK İSTEMİYORUZ !!!

4
0
yanıtYanıtla
dost:

ondan sonra türk futbolu gelişmiyor sahada bizi izlanda eziyor işte bizim futbolcularımız bu ne kendilerine bakarlar nede form tutarlar 2 gol at 2 asist yap milyon euro ları kap ondan sonra az eleştir tepki göster duygusal ayakları cıkmak istemeler kaprisler irfan kahvecinin kişisel kimigine degil türkiyede futbolcuların geneline yapılan bi eleştridir .

2
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Gezsin nolacak genç değilmi bize ne bu olaydan. . . . .

1
0
yanıtYanıtla
patoz:

gençliğimde ben de gezerdim böyle. . . de hey gidi.

0
1
yanıtYanıtla
poyraz:

güneş doğmuş yüzüne meçburen sende bolbol çiçek suluyacan aslan parcası gül bahçesinde bolbol....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title