Haberler

Milan'ın Eski Sahibi Berlusconi, Estetiklerden Sonra Tanınmaz Halde

İtalyan ekibi Milan'ın eski sahibi Berlusconi, kulübü sattıktan sonra yaptırdığı estetik operasyonlarla şaşkına çevirdi.

Geçtiğimiz aylarda kulübü AC Milan'ı Çinli şirket Rossoneri Sport Investment Lux şirketine satan Silvio Berlusconi, geçirdiği estetik operasyonlar sonrasında tanınmaz hale geldi.

Berlusconi, adeta ay ışığı gibi parlarken sosyal medyada da dalga konusu oldu.

KULÜBÜ 740 MİLYON EUROYA SATMIŞTI

AC Milan, geçtiğimiz aylarda Çinli Yonghong Li başkanlığında kurulan şirkete satılmıştı. Satışın toplam maliyeti 740 milyon euroyu bulmuş ve bu miktarın 220 milyon eurosu borçların ödenmesine ayrılmıştı.

31 YIL ÖNCE BERLUSCONI ALMIŞTI

1899'da kurulan AC Milan, 31 yıl önce Silvio Berlusconi tarafından satın alınmıştı. AC Milan Avrupa şampiyonluklarından beşi ile İtalya şampiyonluklarından sekizini Berlusconi döneminde kazanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Silvio Berlusconi Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (15)

POHAHAHA:

İyi adamdı ülkücülerin hasıydı ama MHP kendini bozduktan sonra AKP lileşmeye başlayınca bu adamda kendini bozdu

7
10
yanıtYanıtla
corci:

yılların ülkücüsüydü, ocaktan çıkmazdı . biraz çapkındı eeee erkek adam çapkın olacak tabi.

5
4
yanıtYanıtla
köylü:

alpaslan türkeşe benzemiş

3
4
yanıtYanıtla
HÜLÜLÜ:

HAZIR SPOR HABERLERİ İÇİN OKUR YORUMLARINA İZİN VERİRKEN BAŞTA DÜNYA VE DİĞER HABERLER İÇİN OKUR YORUMLARINA İZİN VERSENİZ DİYORUM. . . NE DERSİNİZ. . ?

5
2
yanıtYanıtla
raco:

ulan bir ayağın çukura düşmüş ölmeye bir adım kalmış hala itlik peşindesin:))))))

4
2
yanıtYanıtla
birisi:

eee bizene bundan

5
1
yanıtYanıtla
KAAN:

BU NE LA PELUŞ OYUNCAK GİBİ

3
2
yanıtYanıtla
CUMALİ:

kIRDIĞI CEVİZLERE BAK SEN. TİPİNİ NAPCAN. HAYATINI YAŞAMIŞTIR

4
0
yanıtYanıtla
drdnl:

şampiyon juve

1
2
yanıtYanıtla
ref:

putin ADAMIN HAMMMADDESİDİR

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title