Haberler

Mesut Özil'in menajeri: Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptık

Güncelleme:

Uzun süredir adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, transfer iddialarını yanıtladı. Mesut'un Arsenal formasını tekrar giyebilmek için de çok çalıştığını belirten Söğüt, Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Kulübün en yetkili kişileriyle bire bir konuştuk. Ancak, transfer konusunda şu an için değişen bir şey yok" dedi.

Arsenal'li Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, yıldız futbolcunun Fenerbbahçe'ye transferiyle ilgili Fanatik'e önemli açıklamalarda bulundu.

Söğüt, Mesut'un İngiltere'deki mevcut durumunu özetleyerek söze başladı ve "Mesut Özil'in Arsenal ile hala 6 aylık bir sözleşmesi var. Futbolu özlediği aşikar. Arsenal formasını tekrar giyebilmek için de çok çalışıyor. Çalışmaya da devam edecek" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile ilgili iddiaları da aktaran Söğüt, "Fenerbahçe ile ilgili durumumuzu ise açıkça belirtmek istiyorum. Evet Fenerbahçe ile görüşmelerimiz oldu. Kulübün en yetkili kişileriyle bire bir konuştuk. Ancak, transfer konusunda şu an için değişen bir şey yok. Bu şartlarda görünen o ki Mesut, sezonu Arsenal'de tamamlayacak" dedi.

"FENERBAHÇE'YE ALGI YAPILMASIN"

Erkut Söğüt, sözlerine "Ayrıca bizi üzen bir konu var" diyerek devam etti. Dr. Sögüt, "Son günlerde değişik mecralarda transferle ilgili aslı olmayan, kamuoyunu yanıltan ve Fenerbahçe camiası üzerinde algı operasyonlarına yol açabilecek bazı isimlerin telaffuz edildiğini ve haberler arasında geçirildiğini üzüntüyle takip ediyoruz" diyerek devam etti.

"MESUT ÜZERİNDEN KİMSE KENDİNE PAZAR YARATMASIN"

Söğüt son olarak, "Türk futbol kamuoyunun şunu bilmesini istiyorum. Mesut Özil'in yetkili menajerleri ben ve ağabeyi Mutlu Özil'dir. Başka da resmi ya da gayri resmi menajeri yoktur. Oyuncumuzun ismini kullanarak kimse kendine, pazar yaratmasın" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Fenerbahçe Söğüt Spor Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? #9917 B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (10)

ALAYLI:

Mesut adam değildir.

2
8
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Mesut Fenerle anlaşsın o zaman adam olmadığını Feneri nasıl rezil rüsva ettiğini herkes yaşayarak görecek.

2
5
yanıtYanıtla
yalaylı:

kesin öyle olur

yanıt1
yanıt2
Cruff:

Bu kadar koyu Fenerbahçeliyim dediğini okuduk izledik kardeşim madem Fenerlisin biraz bazı şeylerden feda et gel oyna şu takımda yaşın gelmiş geçiyor ne zaman gelecen? Bence gelme parayı seven adamın Fenerde işi olamaz.!!!

1
0
yanıtYanıtla
Namyelüs:

Fenerbahçe''nin Falcao''su olmaya geliyor!

0
1
yanıtYanıtla
EMRE ABI:

Gel kocum gel

0
1
yanıtYanıtla
alperen:

arsenal kim bilir adama ne kadar veriyordur fenerbahçe ne kadar vericek acaba

0
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Gel beraber ''MESUT'' olalım

0
0
yanıtYanıtla
Ne Mesut Ama:

Fenerbahçe hep böyle,düşer birilerinin peşine adam gelmez.Daha sonra yaş 35 olur futbolcu gelmek ister Fener balıklama atlar.futbolcu Türkiyenin en büyük klubünde olduğum için cok mutluyum der.mutlu olduğu şey emekliliktir aslında.velhasıl mesut 35--36 sında gelir.

0
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Mesut'' dan adam olmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title