Haberler

Mesut Özil'den Kızılay'a 713 bin TL'lik anlamlı bağış

Güncelleme:

Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Kızılay'a ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için 713 bin TL'lik bağışta bulundu.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de top koşturan Mesut Özil, anlamlı bir bağışa imza attı. Özil, Kızılay'ın Ramazan Ayı dolayısıyla başlattığı yardım kampanyasına toplam 713 bin TL değerindeki 114 bin kişilik iftar yemeği ve gıda kolisi bağışlayarak destek verdi.

SURİYE VE SOMALİ'YE DE YARDIM GİTTİ

Bu bağışla Türkiye genelindeki aşevlerinde 16 bin kişiye iftar yemeği, Türkiye ve Suriye'de biner aileye gıda kolisi, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki Türk Kızılay Aşevi'nde de 90 bin kişiye iftar yemeği verilecek.

Geçen yıl Amine Gülşe ile evlenen ve düğün yemeğini Kızılay'a bağışlayarak 16 bin kişiye yardım eden Mesut Özil'e, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mesut Özil Kızılay Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

selim:

daha cok yapmaliydi azyapmis

0
13
yanıtYanıtla
Kibar Adam:

Anladik, sen istiyenlerdensin.

yanıt7
yanıt0
yusuf:

sen ne kadar yaptin

yanıt4
yanıt0
ss:

yardım yapmadı o para kara para aklamak ıcın bağış aracılıpıyla asıl kişiye gidiyor anlayan anladı b tarz vakıflar aracıyla aktrmalar çok

1
8
yanıtYanıtla
ŞEHMUS:

Ss, faydan yok envazından gölge eyme dedikodu yapma.Üstelik bilmediğin konularda neden utanmadan vicdansızca iftira atıyorsun.Senin kime ne Hayrın ve yardımın oldu.Söylede sanada teşekkür edelim.Mutlu olalım.

yanıt4
yanıt0
efe can:

Allah allah

yanıt0
yanıt0
İnan:

Bu adam milli takıma gelip milli bilinçle futbol oynamak yerine cebini düşünüp alman milli takımını seçmedimi?ne çabuk da unutuyoruz geçmişi...

1
8
yanıtYanıtla
efe can:

gercekci olmak ve gercekleri söylemek lazim alman milli takimini secmeseydi bu Kadar karier yapamazdi ve bu yardimi yapamazdi. mesut devamli muhtaclara yardim yapiyo. allah daha cok versin

yanıt1
yanıt0
efe can:

haksiz elestiri yapanlara duyurulur

7
0
yanıtYanıtla
aferin:

zora düşmesinde 713bin euro kazancına göre iyidir sanırım bravo

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title