Haberler

    FIFA, Mersin İdmanyurdu'nun 6 Puanını Daha Sildi

    Güncelleme:

    FIFA, 2. Ligde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun eski futbolcularına ödeme yapmaması nedeniyle 6 puanını sildi.

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu, zor günler geçirmeye devam ediyor. 3 yıldır yaşadığı maddi sıkıntılar, transfer tahtasının kapalı olması karşısında nefes almakta zorlanan kırmızı-lacivertli ekip, bir de geçmiş dönemlerde alacağı olan yabancı oyuncuların FIFA'ya yaptığı şikayetlerle uğraşıyor. 20 Eylül'de yabancı bir oyuncuya olan borçtan dolayı 3 puanı silinen Güney ekibinin, dün başka bir yabancı oyuncunun alacağından dolayı 6 puanı daha silindi. Şu anda ligde sonuncu sırada bulunan Mersin ekibinin, -6 puanı bulunuyor.

    "CEZA BİZDEN ÖNCE KESİNLEŞTİ"

    Konuyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Hamit İzol, geçmiş dönemde oynayan, takımda bulunan bazı yabancı oyunculara olan borçlardan dolayı şimdi sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Dün itibariyle 6 puanlarının daha silindiğini kaydeden İzol, "Bizim bu cezaya müdahale şansımız olmadı çünkü bu ceza kesinlenmişti. Aslında 9 puan olacaktı ama 3 puana müdahale şansımız oldu ve onu hallettik. Biz hep diyoruz evet transfer tahtası önemli ama bu puan silme cezalarıyla ilgili dosyaları halletmemiz lazım. FİFA affetmiyor ve puanlarımızı siliyor. Şu anda diğer alacaklarla ilgili girişimlerimiz sürüyor ve bir daha puanımız silinmesin diye çalışma yürütüyoruz" diye konuştu.

    "ARTIK PARALAR HİBE OLARAK VERİLECEK"

    Şubatta yapılacak olağan kongrede önemli kararlar alacaklarını kaydeden İzol, "O kongrede özellikle başkan veya yöneticilerin takıma vereceği paralarla ilgili önemli bir karar alacağız. Artık bir başkan veya yönetici takımdan ayrılırken ya da ayrıldıktan sonra takıma tebliğ koyduramayacak. Eğer para verecekse hibe diye verecek ve alacaklı olmayacak. Şu anda takımın borçlarının bir kısmı bundan kaynaklı. Artık -6 puandayız. Bundan sonra işimiz çok zor. Büyük ihtimalle bu ligden düşeceğiz ama biz zaten 3. ligin hazırlığını yapıyoruz. Kimse moralini bozmasın. Bu sıkıntılar en kısa sürede bitecek. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren Mersin İdmanyurdu'nu hak ettiği yere çıkarmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mersin İdmanyurdu Hamit İzol Eylül Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
    500

    Yorumlar (4)

    Erhan:

    Harcamasını bilmezsen zamanında o kadar yapılan transferlerin önüne geçen olmadı ve Mersin amatöre hadi çekilin ligden

    1
    1
    yanıtYanıtla
    MALATYASPOR:

    OLDU OLACAK GELECEK SENENİN PUANLARINDAN TOPTAN MAHSUP ETSİNLER:))

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Fırtına:

    Paraları çalıp takımı borçlandırıp düşürenler ne olacak

    1
    0
    yanıtYanıtla
    yine mi adana diyen adam:

    bunlar olur

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title