Haberler

Menajerinin Trabzonspor'a önerdiği Belhanda'ya yönetim onay vermedi, Abdullah Avcı 'alınsın' dedi

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için İstanbul'da bir araya gelmişti. Bu toplantıdan Sol bek, forvet ve kanat takviyesi kararı çıktı. Karadeniz ekibi, Belhanda'nın önerilmesini de masaya yatırdı. Yönetim buna olumlu bakmadı ama Abdullah Avcı, 'alınsın' dedi. Bonservis maliyeti olmayan isimler üzerinden ilerleyen Trabzonspor, Faslı oyuncu değerlendirmeye aldı.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için İstanbul'da bir araya gelmişti. Bu toplantıdan Sol bek, forvet ve kanat takviyesi kararı çıktı. Karadeniz ekibi, Belhanda'nın önerilmesini de masaya yatırdı.Bonservis maliyeti olmayan isimler üzerinden ilerleyen Trabzonspor, Faslı oyuncuya olumlu bakıyor.

AVCI OLUMLU BAKIYOR

Bu futbolculardan ikisi Belhanda ve Rayane Aabid. Galatasaray'la sözleşmesini fesheden Belhanda yönetime önerildi, ancak Bordo-Mavili kulübün kurmayları pek sıcak bakmadı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Belhanda konusunda olumlu yaklaşıyor.

AABİD BEDAVAYA GELECEK

Hataysporlu Aabid ise değerlendirmeye alınacak. Bu sezon Hatayspor'un en önemli oyuncularından olan 29 yaşındaki Fransız orta saha, çıktığı 35 lig maçında 3 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı. Aabid'in Hatayspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Kontrattaki opsiyon maddesi, hem oyuncunun hem de kulübün istemesi halinde devreye girecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Minnesota TW Phoenix Suns NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Nazım :

Bence avciya tesekkur edilmeli onunda pili bitti. Sampiyonluk kovalayacak hoca degil ama ilk 5 garanti. Dunya starlarini getirsin ts yine olamaz oyle bir sistemi yok. Su trabzon yılmaz vurali getirseydi suan 2. Idi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title