Haberler

Melo'nun Terli ve İmzalı Forması Ölen Gazetecinin Oğluna Verildi

Mehmet UZUN - BREMEN DHABremen Galatasaray Taraftarları Derneği, Bremen bölgesinde görev yapan Türk basın mensuplarına Galatasaray forması ve kalemi hediye etti.

Mehmet UZUN - BREMEN  DHA

Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği, Bremen bölgesinde görev yapan Türk basın mensuplarına Galatasaray forması ve kalemi hediye etti. Toplantıda Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'nun da forması, hayatını kaybeden gazeteci Hüseyin Bulut'un oğlu Ömer'e hediye edildi.

Almanya'nın Bremen kentinde yaptığı yardım çalışmalarıyla tanınan Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği, Türk basın mensuplarıyla buluşma günü düzenledi. Bir otelde düzenlenen toplantıya Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Avrupa Şubesi Başkanı Abdülkadir Bakırdöven, Stuttgart Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Ayhan Yıldız, işadamı Hüseyin Selim Kechagia, yardım dernekleri temsilcileri ile Türk basın mensupları katıldı.

BASIN MENSUPLARINA GALATASARAY FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Türk basınına ve basın mensuplarına destek amaçlı düzenlenen toplantıda Bremen Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Hasan Küşneci, Bremen bölgesinde görev yapan basın mensupları Mehmet Uzun, Birol Tan, Gülsüm Tan, Hasan Akdoğan ile emektar gazeteci Recep Seplin'e birer Galatasaray forması ile kalemi hediye etti. Toplantıda ayrıca 8 yıl önce hayatını kaybeden Türkiye Gazetesi muhabiri Hüseyin Bulut'un 9 yaşındaki oğlu Ömer Bulut'a Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'nun kendi imzaladığı ve giydiği forma hediye edildi. Formayı Ömer'in yerine annesi Nazife Bulut aldı. Türk basın mensuplarının Bremen'in sesi olduğunu, Avrupalı Türkler  için gece gündüz çalıştıklarını anlatan dernek başkanı Küşneci, Yıllardır onlar bizler için koşturdu, koşturuyor. Onlar bizim sesimiz, dilimiz. Bu kez de biz yanlarında olalım, onlara moral verelim dedik. O nedenle bu günü düzenledik. Türk gazetelerine ve basın mensuplarına Avrupalı Türkler olarak sahip çıkmalıyız diye konuştu.

TÜRK ANTRENÖRLER GURURUMUZ OLUYOR

TÜFAD Başkanı Abdülkadir Bakırdöven, Türk antrenörlerin son dönemlerde Avrupa'da çıkışa geçtiğini, elde ettikleri başarılarla gururları olduğunu söyledi. Türk antrenörlerin fırsat verilmesi halinde Almanya'da çok başarılı olacaklarına dikkat çeken Bakırdöven, Nasıl ki fırsat verildiğinde Türk futbolcular başarılı oluyor, Türk antrenörler de başarılı olacak. Bunun en iyi örneği Tayfun Korkut. Türk antrenörleri Avrupa'da çıkışa geçti dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Felipe Melo Galatasaray Ömer Bulut Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title