Haberler

Manisa Müsiad, AK Parti'li Baybatur'u Konuk Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi, istişare toplantıları kapsamında bu kez AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’u ağırladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi, istişare toplantıları kapsamında bu kez AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'u ağırladı.

MÜSİAD Manisa Şubesinin geleneksel hale getirdiği istişare toplantılarının bu haftaki konuğu AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur oldu. Oreko Otel'de gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Reşit Ürper, Murat Baybatur ile uzun yıllara dayanan dostlukları olduğunu, AK Parti teşkilatlarında birlikte yaptıkları çalışmalardan söz etti. Baybatur'un bugüne kadar Manisa'ya sağladığı katkıların bundan sonra da devam edeceğinden emin olduğunu ifade eden Ürper, yapacakları toplantıda AK Parti'li Baybatur'un Milli Savunma ve Güvenlik Komisyonu Üyesi olmasından dolayı kendisinden, ülkenin dış politikası ve güney sınırlarında yapılmakta olan operasyonlarla ilgili bilgi alacaklarını söyledi. Ürper konuşmasının sonunda, Afrin operasyonuyla ilgili hükümet ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanında olduklarını vurguladı.

Kendisini ağırlamalarından dolayı dernek üyelerine teşekkür eden AK Parti'li Baybatur, MÜSİAD'ın kuruluşundan itibaren başta ekonomik kalkınma olmak üzere ülkenin demokratikleşmesi gibi önemli hususlarda önemli katkı sağladığını belirtti. Derneğin Manisa'da yaklaşık 5 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen önemli başarılara imza attığını kaydeden Baybatur, yönetime ve üyelerine teşekkür etti.

Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili de üyeleri bilgilendiren Baybatur, operasyonların başarıya ulaşmasında yerli ve milli silahların öneminin büyük olduğunu vurguladı.

Toplantının sonunda Manisa Şube Başkanı Reşit Ürper, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'a teşekkür ederek, hediye takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Murat Baybatur Ak Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title