Haberler

Manchester City, Lionel Messi'ye 430 milyon poundluk tarihe geçecek bir sözleşme sundu

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek dünyaca ünlü yıldız Messi'ye dudak uçuklatan bir teklifte bulundu. City, Messi'ye 5 yıl için 430 milyon pound kazanacağı bir sözleşme önerdi.

Barcelona'dan sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lionel Messi için PSG ile Manchester City kıyasıya bir rekabete girdi. İngiliz temsilcisi, Arjantinli süper stara futbol tarihinde daha önce görülmemiş bir teklifle geldi. The Sun'ın haberine göre City, Lionel Messi'ye 430 milyon poundluk bir sözleşme sundu.

Manchester City, Lionel Messi'ye 430 milyon poundluk tarihe geçecek bir sözleşme sundu

TARİHTE BİR İLK OLACAK

Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Messi için Manchester City, geçtiğimiz yaz da bir teklifte bulunmuştu. O zaman sunulan 5 yıllık sözleşme önerisinin 600 milyon pound olduğu belirtiliyordu. Fakat pandemi ve Messi'nin 34 yaşına gelmesi göz önünde bulundurularak indirimli haliyle bu teklif, 430 milyon pounda çekildi. Messi'ye 5 yıl için sunulan 430 milyon poundluk sözleşme futbol tarihinde görülmemiş bir teklif niteliği taşımakta.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Manchester Barcelona Haberler

500

Yorumlar (12)

BİLİNMEYEN:

4. 192. 500. 000 TÜRK LİRASI YAPIYOR ARKADAŞLAR HESAPLADIM BİZİM İÇİN

9
1
yanıtYanıtla
Canmen:

Simdi bide asgari ücretli kac Türkün maasi oldugunu hesapla. . . .

yanıt1
yanıt0
Cinconlu:

Ben Olsam Messi yerine Sabri Sarıoğlunu alırdım.

5
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Her maçı 10 a 12 oynardı kim alırsa

yanıt2
yanıt0
hee:

neymar 222 milyon tapu gibi sözleşmesi var. messi 430 milyonmuş muş muş ta muş muş eeee nerede? olacak cak cak cek cik cik miş te miş miş

4
1
yanıtYanıtla
hihihi:

yoruma bak. cik cik ne laa? civciv mi bunlar? zaaaaaaa hahaha

yanıt1
yanıt2
Jon Snow:

Çok saçma değil mi 34 yaşındaki adama o kadar para yatırmak. O parayı alt yapıya yatır takım 5 sene sonra dünyada 1 numara olur.

4
0
yanıtYanıtla
Ali demir:

Maç başi oldugu için hepsini alamaz

2
1
yanıtYanıtla
realite:

nedir bu doymazlık midesini elmas lamı dolduracak bu doyumsuzlar, asıl futbol terörü bu sınırsız rakamlardır(bir futbolcuya verilen). . bu sistem çökmelidir.

3
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Hic bir Insan. . . . epey nufuslu bi ufak Ülkenin senelik girosuna esbedel degildir. . . !!!

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title