Haberler

Yasemin Allen Diziden Neden Ayrıldı

Güncelleme:

Şeref Meselesi'nden sürpriz şekilde ayrılan Yasemin Allen'in, hikaye ilerledikçe yan role kaymaktan rahatsız olduğu için ölmek istediği iddia edildi.

'Şeref Meselesi' dizisinde 'Sibel' karakterini canlandıran Yasemin Allen, önceki akşam sürpriz şekilde diziye veda etti. Aniden gerçekleşen bu ölüm, kafalarda soru işaretleri bıraktı.

HAYRANLARI KIZDI

Dedikodulara göre Allen, ana karakter olarak yola çıkan, ancak giderek yan role dönüşen karakterinden rahatsız oldu. Üzerine oyunculuğuyla ilgili eleştiriler de gelince 'vaktinden önce ölmeyi' kendisi istedi. Allen'in diziden ayrılması hayranlarını kızdırdı. "Yasemin için kötü oyuncu diyenlere son oyunculuğu kapak olsun! Sayın (!) senaristlerimiz, Kerem ile Yasemin. Böyle bir uyumu bir daha zor bulursunuz" yorumları yapıldı.

"TERS KÖŞE YAPTIK"

Yasemin Allen ise iddiaları yalanlayarak "Senaryonun orijinali gereği ayrıldım. Türkiye'de bir başrolün sezon sona ermeden ölmesi olağan dışı, biz orijinal senaryo gereği 12. bölümde ölen bir karakteri 21. bölüme kadar taşıdık. Bu yüzden beklenmedik, çok ters köşe bir gündeme imza attık" dedi.

ORJİNAL SENARYODA SEZON SONUNDA ÖLÜYOR

Dizinin İtalyan versiyonunda Allen'in canlandırdığı Sibel karakterine denk gelen Serena Autieri'nin canlandırdığı Olga, sezonun sonunda ölüyor.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yasemin Allen Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

Ct.Mobil-IOS:

Yasemin yoksa bende yokum... Bir daha asla izlemem.

5
23
yanıtYanıtla
selin gün:

burcuya kötü demiyoruz bu dizideki bütün oyuncular çok iyi ancak, yasemin allen burcudan daha iyi bu bi gerçek . . . eee şimdi nolcak merakla beklemedeyiz. . .

9
13
yanıtYanıtla
sevilay:

tv. nin son 10 yıldır (aramızda kalsın) dışındaki en güzel en kaliteli yapımı. . . KEREMİ . çok kutlarız ALLEN DE çok iyiydi ancak, ayrıldı 22 bölümü merakla bekliyoruz.

8
9
yanıtYanıtla
ankaramobilWeb@haberler.com:

yani kadin basrolden yan role dusuyo tabi cikar diziden burcu basrol karekteri gibi durmuyo dizideki kiyafetleri ve tipiyle daha yan rol gibi duruyo normalde daha guzel bi kadin

14
3
yanıtYanıtla
amobilWeb@haberler.com:

Şimdi siz istitorsunuz diye senaryoyumu değişdirsinler

14
2
yanıtYanıtla
sedef:

Sibel çıkma ne olur

5
4
yanıtYanıtla
waxlinkamobilWeb@haberler.com:

Bence qayet guzel oyuncudu

4
5
yanıtYanıtla
Songul:

cok uzuldum, cok agladim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title